tisdag 25 april 2017

Har Trump blivit komprometterad?
Nja, det här borde han ju ha varit förberedd på. Han känner väl lika bra till morden på tidigare presidenter som oss andra. Dessutom är han rik som ett troll och kan själv hyra vältränade livvakter dygnet runt, så det måste vara något annat.

Enligt minnespsykologin går det att förändra minnet på en person, speciellt om man manipulerar med subliminal perception.

Man har gjort försök redan på 30-talet, där man visade film för en publik, med 24 bildrutor per sekund. Var 24:e bildruta var utbytt mot bilden av en Coca cola-flaska, och det fick till resultat att biopubliken var jättesugen på Coca cola efter filmen.

Vad skulle man inte kunna göra med den här metoden? Ta en super 8 film på Ivanka Trump som småbarn. Byt ut en ruta till bilden på en penis som penetrerar en rakad vulva. Effekten blir att man blir övertygad om att Ivanka har blivit utsatt för pedofili av sin far.

Det tror jag skulle sätta en iskall skräck i honom. Han behöver inte ha blivit anklagad, det räcker med att han själv misstänker att han vid flertal tillfällen har förgått sig mot sin dotter. Den här typen av Mind Control är praktiskt taget omöjlig att skydda sig ifrån. Tänk sedan att metoden kan ha utvecklats väldigt mycket sedan 30-talet. Hellre det än ett hot mot hans egen person, att bli skjuten såsom Kennedy.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar