tisdag 4 april 2017

Helvetes kräk skyller ifrån sigAtt vi har massinvandring av psykopater till Sverige, att vi inte har en effektiv polis, att svenska flickor gruppvåldtas, att förmögenheter i form av bilar bränns upp, beror helt på alla helvetes kräk som frammanar det med sina lögnaktiga artiklar i judepressen!

DN:s attack på polisen: "Varje dag står de i tv och gnäller!"

Det stora problemet med Sveriges ordningsmakt är inte för lite resurser och för få antal poliser. Problemet är snarare att poliser gnäller för mycket och saknar kall. Det menar DN-krönikören Johan Croneman.

Enligt Croneman gnäller polisen om att de nästan inte får någon lön, att de får betala för att jobba övertid, att de måste jobba "27 timmar per dygn", att det kastas sten på deras bilar, att deras bildäck skärs sönder, och att invandrar­ungdomarna i Rosengård inte lyssnar på dem.

Johan Croneman tycker man borde skriva om det gamla uttrycket "De gnäller snart mer än bönderna", till "De gnäller snart mer än poliserna". Fria Tider

Polisen FÅR inte göra sitt jobb, det är därför som det går så illa. Böndernas problem har skapats av gaphalser och helvetes kräk såsom Johan Croneman. Hade inte dessa aktivister funnits i främmande makts media (judarna), så hade heller inte politiska aktivister kunnat göra sig breda för att förstöra vårt land.

Det är just dessa äckliga helvetes kräk, sådana som Croneman som har förstört vårt land. Och precis som alla andra sjuka jävlar så projicerar han sina egna fel och brister på andra. Han säger att de gnäller!

Croneman anklagar dessutom polisen för indirekt rasism, eller klassförakt, eftersom många mord i invandrartäta områden inte klaras upp. Croneman radar upp ett antal välbärgade svenska områden och undrar vad polisen hade gjort om morden inträffat där.

Gnället om rasism har hållit på i hela Johan Cronemans liv. Det kan till och med verka som om han gnällde även i mammas mage redan som foster, att han anklagade föräldrarna för rasism och klassförakt, så därför ser vi att det helvetes kräket inte är en vanlig svensk, han är inte ens mänsklig.

Följ Asatrons gudasagor så ser ni att vad våra förfäder utkristalliserat om etik är något vi behöver idag. Det var inte bara jättar som gudarna bekämpade, de bekämpade även troll (sådana som Johan Croneman). Trollen kunde förvandla sig så att de såg ut som och lät som vanligt folk, men så fort man blev klar över att det var ett troll så slog man ihjäl det. Ett effektivt sätt att förbättra arvsanlagen!

Lördagen tillägnas den rasblandade lurendrejaren Loke. Namnet lördag kommer från ordet lögardag, det vill säga dagen att rena sig. Men även ordet luttra betyder att rena sig, så luttrardagen hade passat bättre som förklaring på lördagen, för Loke var inte att lita på, och när man gått igenom en del besvikelser och blivit lurad några gånger så blir man luttrad, det vill säga renad från naivitet.

Men vi kommer aldrig att sänka oss så lågt att vi kallar lördagen för Cronemansdagen, för det är han inte värd.

 Dock kan man titta på bilden och äcklas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar