fredag 21 april 2017

Helvetet skapas utifrånFNs speciella sändebud till Syrien säger att lördagens massaker i provinsen Aleppo var en fruktansvärd händelse där fler än 130 människor dödades. Bussar fyllda med evakuerade försöker fly från områden belägrade av rebeller och blev attackerade medan de väntade på att få åka iväg. De överlevande är nu på sjukhus i regeringskontrollerade områden.Sionistmarionetten Trump hotar hela tiden med att göra helvetet ännu värre för oskyldiga civila. Men så här ser det ut när civilbefolkningen utsätts för amerikanska manövrer tillsammans med Israel (som hela tiden styr i bakgrunden som alla parasiter gör).

MAKE AMERICA GREAT AGAIN har blivit det nya koduttrycket för att mörda alla människor på jorden med hjälp av supermakten Amerika – som idag styrs av den judiska parasitrasen!

Organisationen för Förbud av kemiska Vapen har avvisat Rysslands och Irans förslag att ett nytt team ska utforska den misstänkta kemiska attacken tidigare denna månad i Syrien. Moskva trycker på för en större granskning därför att man tror att OPCW inte på ett bra sätt kan bekräfta någonting innan de faktiskt har besökt platsen.
Svaret från OPCW är NEJ, annars kan ju Israel aldrig komma att behärska Mellanöstern, och hur ska det då gå för Guds utvalda folk


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar