torsdag 6 april 2017

Hut går tydligen hem!Efter den internationella skampålen då tre svenska poliskvinnor misslyckats med att gripa en ensam bråkstake kan polisen inte göra annat än att visa sig starka och mäktiga, för det här var för jävla skamligt!Tre polistjejer klarar inte av en ensam bråkmakare. Videon har blivit en internationell skandal!

Det har kablats ut över hela världen hur värdelös den svenska polisen är, och på Infowars säger kommentatorerna att de gärna skulle vilja ge den svenska polisen tips om hur man handskas med bråkmakare. Dessutom rekommenderar de hälsokost till de klena poliserna.

Så nu måste polisen verkligen visa vad den går för!

Hotfull person skjuten av polis i Karlskoga

En man i 38-årsåldern har skjutits av polis i Karlskoga på onsdagskvällen. Mannen ska ha dragit vapen mot poliserna. Fria Tider

Det här vapnet var annat än hotfulla ord, eller kanske en sten, det verkar ha varit ett skjutvapen, och ändå kunde polisen oskadliggöra kräket. Förmodligen var det ingen liten pubertetsflicka med i det här gänget, och Dan Eliasson stod inte heller där med tårfyllda ögon, för då hade inte polisen kunnat göra sitt jobb.

Vi får väl hoppas att han håller sig undan i fortsättningen så slipper han hamna vid en internationell skampåle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar