söndag 23 april 2017

Infowars är uppenbarligen kontrollerad oppositionDen som tvivlar på att Infowars är kontrollerad opposition kan ju lyssna på samtalet i nedanstående video.

Dessa personer har fastnat i perioden då Trump körde sin valrörelse. Vad som hände därefter har de totalt suddat ut ur sin medvetenhet. Kanske det blir lättare att förstå att SD är kontrollerad opposition genom att få lite distans till de svenska problemen och lyssna när två amerikaner stödjer varandra i sitt Trumpkramande.

Där ett främmande lands flagga finns med i partiets framträdanden får man förmoda att det främmande landet egentligen bestämmer politiken för partiet, och lika väl som Trump är Israels agent för kontrollerad opposition, där det nu är tydligt för alla klarvakna människor så är det också lika tydligt att SD är en israelisk agent för kontrollerad opposition.

Sionister styr världen idag och de känner sig så säkra så att de tydligt visar upp sin sionistiska flagga tillsammans med sina agenter så att folk med vett och vilje ska rösta på ett parti som styrs av främmande makt. Gör man det så visar man hur kraftigt hjärntvättat man är.

Lyssna på samtalet nedan och bedöm om dessa två killar fullständigt har raderat ut vad Trump har gjort mot världen och i förlängningen mot sitt eget folk, för att istället plocka bitar ur minnet av vad han sagt innan han blev vald, och så bygger man upp en fantasivärld där allt galet och vansinnigt hos Trump har raderats och endast de goda bitarna från valkampanjen sitter fastnitade.

Något som ser bra ut vid första anblicken behöver ju inte se bra ut nästa gång man öppnar ögonen. Man måste ständigt förnya sina analyser. Det här handlar om politik och inte religion!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar