lördag 15 april 2017

Istället för att mäkla fred mäklar han krig!Oroligheterna hade inte behövt eskalera, utan lugna ner sig istället. Det här hade kinesiska och japanska och Sydkoreanska diplomater kunnat försöka ordna så gott det går:

Men då blir det ju för fan ALDRIG krig i världen!

Det är ungefär så Gradskivan resonerar. Han gör allt han kan för att få igång krig i den regionen, tvärtemot vad han sa under valrörelsen!Kina: Krig i Nordkorea vilken stund som helst

Enligt Kinas utrikesminister Wang Yi kan en militär konflikt med Nordkorea uppstå "i vilken stund som helst", rapporterar TT. Samtidigt fortsätter USA:s president Donald Trump trappa upp tonen mot den kommunistiska diktaturen.

Kina varnar nu för att krig med Nordkorea är nära förestående. Kinas utrikesminister Wang Yi menar att en konflikt är fullt realistisk och kan inträffa vilken dag som helst. Men då kommer "alla bli förlorare", sade han under en presskonferens.

Donald Trump har upprepade gånger klargjort att USA kommer agera mot Nordkorea om Kina inte lyckas stoppa landets kärnvapenprogram. Fria Tider

Varför får världens hotfullaste land, Israel, ha kärnvapen? Det vore väl bättre att bomba Israel till ett månlandskap så vi slipper dessa otäcka kräk, och sedan sterilisera resten som har spridit sig till olika länder i världen för att infiltrera och förstöra dem.

Det är på grund av judisk infiltration, lögner och kriminella konspirationer, som västvärlden håller på att rasa samman. Och det är på grund av judiska konspirationer som USA nu har en fullständig krigsgalning som president och som hotar hela världen.

Folk hade röstat på Trump för att han hade lovat en folkets politik. Men eftersom han nu visar sig vara en lögnaktig sionistisk skitstövel så går han hellre parasitrasen judarnas väg och förstör hela världen på grund av Amerikas makt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar