tisdag 11 april 2017

"Jag kan inte räkna dem alla" - d v s förrädarna!Att Säpo håller koll på folk som bränner ner flyktingboenden och angriper fredliga möten möt våld, som i Kärrtorp, och i värsta fall utgörs av fanatiska rasister som skjuter ihjäl invandrare – är naturligtvis väldigt bra.

--
Para§raf
Dick Sundevall
..............

*


99,9 procent av dom som benämns ingå i “Vit makt-miljön” utgörs av ansvarskännande patrioter vars ambitioner är att försöka skydda svenska folket mot det hot och de övergrepp som medföljer den ansvarslösa massinvandringspolitiken.

Inte minst gällande de många flickor och kvinnor som i parti och minut utsätts för sextrakasserier och gängvåldtäkter runt om i landet. För att inte tala om alla de försvarslösa åldringar som drabbas av stölder, rån och misshandel.

Frekventa upplopp och accelererande kriminalitet - där gängens skjutningar kräver allt större insatser från sjukvårdens och Rättssamhället sida - medverkar givetvis också till den nedrustning av välfärden som pågår, liksom den ökande otryggheten i samhället. Detta oaktat de många potentiella IS-terrorister som med hänvisning till deras hemvist i "socialt utsatta områden" bemöts med stor "förståelse" av 7-klövern och PK-etablissemanget.

I de fall då någon enskild person - eventuellt tillhörande eller sympatiserande med dessa grupperingar – i sin förtvivlan och frustration låter aggressionen gå ut över “oskyldiga” personer, så är det förstås att betrakta som missriktat om än i många fall begripligt. Rätteligen borde förstås dylika missnöjesyttringar riktas specifikt mot de styrande som är skyldiga till det inferno man skapat i Sverige. 


Då inkluderat dom som bakom politikerna är pådrivande till vansinnet, d v s Dick Sundevall och övriga PK-mediernas folk- och landsförrädare.

//Kenneth Sandberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar