lördag 1 april 2017

Jag tror fan inte att vi behöver oroa oss längre!Nu har det gått så pass långt med förrädarnas utförsbacke så de allra flesta inser i allt högre grad hur vansinnigt vårt samhälle har blivit och kommer att kräva en förnuftig politik. Folk som sover kommer att vakna av den mardröm som utspelar sig mitt framför ögonen på dem.Varför tror jag det?

Ambulansfackets ordförande talade ut om hot mot personalen – portas från mässa med regeringen

Ordföranden för Alarm Ambulans­förbundet, Sveriges enda fackförbund för ambulans­personal, får inte delta på en mässa med regeringen nästa månad. Anledningen är att han talat ut om problemen i förorterna.

25 och 26 april anordnas "Ambulans 2017" på Scandic Infra City i Upplands Väsby utanför Stockholm. Riksföreningen för Ambulans­sjuksköterskor står som arrangör, inrikesminister Anders Ygeman (S) kommer hålla invignings­tal och hälsominister Gabriel Wikström (S) ska debattera ambulanssjukvård med Cecilia Widegren (M).

Gordon Grattidge är ordförande för Alarm Ambulans­förbundet som har cirka 1 850 medlemmar. Han är därför en given deltagare på en mässa om ambulans­sjukvård och hade även bjudits in för att delta i en paneldebatt om ambulans­personalens säkerhet.

Men inbjudan har nu dragits tillbaka. Anledningen är att Grattidge förra månaden lät sig intervjuas av Svenska Dagbladets journalist och kolumnist Paulina Neuding. I intervjun pratar han ut om det växande hot som svensk ambulans­personal ställs inför i förorterna. Fria Tider

Det här är en så stor blunder för regeringen så samtliga svenskar måste vakna nu. Det går inte att sova lugnt samtidigt som en mardröm rider en. Man vaknar till med ett ryck och vägrar sedan att somna om, så ett varmt tack till regeringen! 

Det här kommer att sprida sig på alla sociala medier och jag skulle bli förvånad om man kan sova vidare under sådana förhållanden.Det är alltså inte så att regeringen står på folkets sida mot ondskan, som vissa har förmåtts att tro, och nu när det har blivit så här tydligt att ambulansfackets personal hindras att komma till tals för att skydda de mest aggressiva galningar som kommit in i landet bara MÅSTE mardrömmen leda till ett snabbt uppvaknande, och ren hyperaktivitet som resultat. Eller vad tror ni?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar