onsdag 5 april 2017

Jennifer Lokken & Ayla tipsar hur man har en stor familjJennifer Lokken, Rationell rödhårig på Twitter, är en hemmafru med sex barn som alla är hemskolade.Ayla är tidigare vänster som blivit konservativ, hemmafru som hemskolar sina sex barn. Hon är passionerad över europeisk kultur och historia, och strävar efter att vara en traditionell dam. Hon har kandidatexamen i tyska och en mindre akademisk i antropologi.

Ayla och Jennifer talar om traditionellt föräldraskap, moderskap, och hushållsarbete. Till att börja med erbjuder de en del råd till unga kvinnor som vill ha familj. Båda tycker att det är en bra idé att bilda familj som unga, så länge båda föräldrarna har en bra sjukförsäkring. Detta leder till en diskussion om den finansiella sidan av föräldraskapet.

Ayla avråder att lägga pengar på nöjen utan istället investera i familjens framtid. Senare diskuteras ett antal andra ämnen, såsom hemskolning, städning, familjens hälsa, och mycket mer. Programmet slutar med att både Ayla och Jennifer påminner potentiella mödrar att barn är en tillgång och inte en börda.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar