tisdag 4 april 2017

Kanske dags att fråga sossarna om de har något med gasattackerna i Syrien att göra?Enligt vad som framkommit har Svenska sossepartiet samarbete med IS, och med tanke på de vidriga angreppen på syriska befolkningen med gasattacker och att flyktingar från just Syrien automatiskt har fått permanent uppehållstillstånd kan det vara dags att verkligen syna (S) i sömmarna, för det här är betydligt värre än IB-affären för 40 år sedan.

Dussintals döda i misstänkt gasattack i Syrien

Dussintals människor uppges ha omkommit och många är skadade efter en misstänkt gas­attack i Idlib­provinsen i norra Syrien, skriver AP.

Bilder som Idlib Media Center (EMC) lagt upp på Facebook visar livlösa människor på marken och hur en man försöker sanera området med hjälp av en vattenslang. Andra bilder visar hur barn tas omhand och får syrgas.

Enligt Syriska människorätts­observatoriet, en rebellvänlig aktivistgrupp baserad i Storbritannien, ska 58 människor ha omkommit i attacken varav elva barn. EMC talar istället om "dussintals" döda. Det är den tredje misstänkta gasattacken i Syrien inom en vecka. Fria Tider

Förra gången sossarnas alliansbröder gasade oskyldiga människor i Syrien ville de skylla på Syriens president Al Assad. Men han är ingen sosse, har aldrig varit och kommer aldrig att bli, så han har inget intresse av att mörda sitt eget folk, vilket de röda khmerernas pisstroseparti i Sverige har, mot sitt eget folk. Det är nämligen typiskt socialistiskt att mörda sitt eget folk.

Efter att ha anklagat Assad för gasattacken förra gången hjälpte ryssarna Assad att rentvå sig genom att lämna över all gas till en internationell kommission, så nu står det klart att dagens attacker inte kan ha utförts av Assad.

Var ska nu sossarna få massinvandring ifrån, när Syrien skyddas av Ryssland? De får väl initiera ett nytt krig i Afrika med hjälp av sina IS-kompisar, bara svenska folket dör ut så snart som möjligt.1 kommentar:

  1. Nazist-ränderna går tydligen inte så lätt ur det gamla sosse-partiet. Återigen visar man en förkärlek för gasning av människor. Det här är säkert ett beta-test inför gasningen av alla svenska undermänniskor som skall bort snarast möjligt för att ersättas av bruna människor.

    SvaraRadera