lördag 22 april 2017

Karma skapar nu sanering av rödingarDen som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri”. Det är ett mycket nyttigt ordspråk som kan få alla rättänkande människor att känna sig lättade, då terrordådet inte skadade någon oskyldig den här gången. ”Som man bäddar får man ligga” är ytterligare ett ordspråk som beskriver karma, men det begriper inte rödingar för de är för blåsta i huvudet för att kunna förstå innebörden av ordspråk. Det är ju han själv som släppte in dem!

Massinvandring av slödder från tredje världen leder till att välfärden kraschar, vilket i första hand plågar barn och gamla, därefter blir det ett sådant kaos att hela civilisationen går under. Dessa rödingar borde själva bli utsatta för sina kriminella tilltag, och nu har det hänt! Tack karma för det!

Hjälpte flyktingar till Europa – sköts ihjäl av IS-terroristen i Paris

Xavier Jugelé hette den polis som sköts till döds i gårdagens terrorattack i Paris. Han kämpade för "mänskliga rättigheter" och hjälpte flyktingar som kommit till Europa över Medelhavet, skriver flera medier. Fria Tider

Mänskliga rättigheter” var ledordet för odågan. Som om inte hans eget folk är människor och bör ha rättigheter? Men nu fick denne hjälpare den rättigheten att bli ihjälskjuten av sådana han ”räddat” och det är rätt åt honom.

Jugelé ska också ha hjälpt flyktingar som kommit till Europa, skriver flera tidningar.

Expressen beskriver den dödade polismannen som "en hjälte som stod upp för mänskliga rättigheter och reste till Grekland för att hjälpa till med flyktingströmmarna på Medelhavet".

Även DN skriver att Xavier Jugelé två gånger åkte till Grekland för att "hjälpa flyktingar".

Den 37-årige polismannen ska också ha varit en stolt försvarare av homosexuellas rättigheter och bland annat protesterat mot Rysslands förbud mot homosexuell propaganda, skriver brittiska Daily Mail.

Idel hyllningar från våra värsta fiender, den judestyrda pressen. Xavier Jugelé framställs som en hjälte på alla sätt och vis av förrädare som själva är lika perversa som Jugelé, för han var väl pervers?

Xavier Jugelé var själv homosexuell och efterlämnar en partner.

Och eftersom partnern själv är pervers så har nog inte han heller lärt sig något av händelsen. Att vara pervers betyder att ha förvridna perspektiv på tillvaron. Det blir som att se verkligheten i en skrattspegel där allting förvrängs till en helt annan verklighet.

Om folket får för många perversa i populationen så skadar det samhället, så de perversa måste rensas bort på något sätt, till exempel att man åter betraktar homosexualitet som det mentala handikapp det är, där perversa inte ska få tillgång till vissa yrken som är till för samhällsskyddet, till exempel att bli polis eller politiker.

Men nu är i alla fall en utrensad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar