fredag 21 april 2017

Kniven i ryggenVad tycker ni om det här? Skitstöveln som blev vald till Amerikas president hugger nu sina medarbetare i ryggen, precis som den allra värsta skurkdiktatorn i en skurkstat gör när han inte vill få kritik för sitt eget kriminella beteende.

Det amerikanska justitiedepartementet planerar nu att gå vidare med formella brottsanklagelser mot personer knutna till Wikileaks – inklusive grundaren Julian Assange, rapporterar Daily Caller.

Eventuella framtida åtal kommer att omfatta visselblåsaren Bradley (idag Chelsea) Mannings stora läcka av amerikanska diplomatrapporter, som släpptes av Wikileaks år 2010. Men även organisationens publicering av hemligstämplade dokument från CIA i mars i år.

Under valkampanjen förra året fick Donald Trump stor draghjälp av Wikileaks, som spred hackade mejl från Demokraternas nationella kommitté och från högt uppsatta personer inom Hillary Clintons kampanjorganisation.

Men nu planerar alltså Trumps regering en rättslig offensiv både mot Julian Assange och hans medarbetare, enligt flera medier. Fria Tider

Observera också att Hillary inte blir åtalad!

Det är alltså den tack för hjälpen man kan vänta sig av förrädaren Trump idag. USA bildades ursprungligen för vita Europeer. Det står tydligt så i de dokument som utgör konstitutionen för Amerikas Förenta Stater. Men nu ser Trump till så att Amerika istället ska styras av judar och de vita hotas av utrotning med ett inbördeskrig som alltmer liknar det som utspelas i Syrien, för judarna ger sig inte med mindre än att de styr hela världen.


Och då krävs det en vansinnig jävel att vara marionett för dessa judar. Därefter kan de sticka en kniv i ryggen på Trump!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar