söndag 16 april 2017

Kommer Turkiet att bli ett internationellt kalifat nu med Trumps hjälp?Scenario: USA anfaller Syrien massivt. Ryssland går in för att hindra detta, samtidigt blir Turkiet ett kalifat, och andra världskriget återupprepas, men nu med andra spelare.

Ryssland får ta den roll Tyskland hade. Turkiet får spela Sovjetunionens roll, och samtliga ska tillsammans bilda axelmakter för att störta Ryssland medan vi andra ser på och applåderar!


Det kan vara dags att den här svekfulla odågan hamnar i rejält blåsväder nu, för om inte opinionen piskar upp full storm mot honom och utpekar just honom som ledaren för sionismen i världen så kommer världskriget igång.

Att han är känslig för storm visar inte bara den löjliga frisyren, utan han har ju faktiskt försökt lugna ner den nationalistiska opinionen genom att försäkra att han fortfarande står för vad han sagt i valrörelsen, vilket han bevisligen inte gör.

En riktigt kraftig opinionsstorm mot Trump kanske kan mildra eller rentav förhindra att det här ovan skissade scenariot kommer igång!


2 kommentarer:

  1. Jag tycker opinionen har varit lagom. Som det är nu har alt-right och alt-light markerat kraftigt men Trump kan ändå ha visst hopp om att få hjälp att bli återvald om han levererar litet vallöften.

    SvaraRadera
  2. Jag håller på att något har hänt trump,,,drogad,,,hotad,,,jag tror inte han är en skitstövel igentligen,,,,,men slutresultatet blir detsamma

    SvaraRadera