torsdag 13 april 2017

MYSTIKEN TÄTNAR: Tidigare var det Hillary som verkade nerdrogad och babblande, idag är det Trump!Kolla nedanstående video om hur Trump babblar om en chokladtårta som inte president Xi Jinping ville äta av och som gör att Trump måste beklaga sig för pressen om, precis som om det hade gällt en spark i magen på ett småbarn eller något annat grovt som den kinesiske presidenten gjort sig skyldig till.

Trump verkar mycket olycklig och är nära tårarna och förklarar sedan att då måste han bomba Irak, blir tillrättavisad av reportern om att det var Syrien. Ja, säger Trump, Syrien var det. Sedan påstår han att Kinas president var med på bomdådet mot Syrien.

Uppenbarligen var det något mycket märkligt med den chokladtårtan eftersom Trump verkar fullständigt borta i huvudet. Kan det vara så att CIA har dopat tårtan med en massa kemikalier för att kunna styra honom. Han påminner ju för fan om hur Hillary var under valkampanjen!!!

Nog är det mystiskt när Hillary framstod som dödssjuk under kampanjen, men har repat sig nu, medan Trump idag framstår som en lallande idiot.

Det har snackats mycket om den djupa staten på senare tid, och hur den håller kontroll över USAs presidenter. Kan det vara CIAs mind control som både Hillary och Donald blivit utsatta för? 


2 kommentarer:

  1. Nu ska du få höra nått. Snuten gjorde nyss rassla hos min grannbonne . Det verkar som han gömt folk som fått avslag på asyl och som jag sett jobbat hårt med veden i vår. Själv sitter bonden i kommunfullmäktige för SD :)

    SvaraRadera
  2. Nu ska du få höra nått. Snuten gjorde nyss rassla hos min grannbonne . Det verkar som han gömt folk som fått avslag på asyl och som jag sett jobbat hårt med veden i vår. Själv sitter bonden i kommunfullmäktige för SD :)

    SvaraRadera