söndag 9 april 2017

Nationalisterna i USA är BETYDLIGT starkare än man kan tro. De kan faktiskt slå tillbaka rejält!Om Trump tror att USA kan slå sina röda ”stripes” runt jorden och terrorisera oss med sionism så har han tagit jävligt fel. Det visar sig nämligen att nationalister är betydligt starkare än vad all världens förtryckare har trott. Så kriget mot USA-imperialismen är långt ifrån över bara för att Trump vill förråda och förtrycka världens folk med spjutspetsen riktad mot den vita befolkningen.

 Nationalistisk hackergrupp cyber-avväpnar USA i protest mot Trump

 • En hemlig hackergrupp, Shadowbrokers, har hackat USA:s spionmyndighet NSA

 • Nu offentliggör gruppen supermaktens hemliga arsenal av cybervapen – vapnen blir därmed värdelösa

 • Samtidigt släpper Shadowbrokers ett manifest till stöd för den alternativa högern

En hackergrupp som kallar sig Shadowbrokers har hackat USA:s signalspanings­myndighet NSA och kan nu i praktiken ha förstört supermaktens förmåga att bedriva cyberkrigföring. Åtgärden är ett svar på att Donald Trump ska ha förrått sina vita väljare till förmån för "Goldman & Sachs och det militärindustriella komplexet", skriver gruppen i ett skriftligt uttalande.

I ett nytt offentliggörande har Shadowbrokers släppt lösenord till filer som innehåller kod och information om hur USA:s mest avancerade cybervapen fungerar – en åtgärd som gör att alla offentliggjorda vapen blir värdelösa eftersom de bygger på att den som ska utsättas för dem inte vet hur de fungerar. Fria Tider

För mig är det här synnerligen glädjande nyheter, för som det ser ut så kan det komma att bli ett globalt inbördeskrig, tillika världskrig mellan USA-imperialismen och Ryssland med allierade, och det innebär kärnvapenkrig, där Sverige kan bli en av krigsskådeplatserna för de allra värsta folkmorden i jordens historia eftersom Sverige ligger mellan Ryssland och Natolandet Norge.

Men det här var ju verkligen en ljusning i allt mörker. Det finns skickliga hackers bland AltRight i Amerika, och varje steg som den imperialistiska supermakten företar sig kan komma att publiceras så att man kan organisera ett effektivt försvar mot det.

Här blir både Trump och Åkesson tillintetgjorda. De bägge som omfamnar sionismen som om den vore räddaren i nöden när den i själva verket innebär döden.Tro inte att det skulle finnas någon som helst skillnad mellan de här båda partiledarna bara för att Åkesson innan det amerikanska valet lät skeptisk till Trump, för Trump hade ju inte visat sitt rätta jag då.

Men här är i alla fall Åkessons rätta jag:
6 kommentarer:

 1. Percy,,,,är det här något som är påklistrat åkesson eller är det uttalanden som han gjort ?

  Ska vi inte vänta lite innan vi dömer ut trump ?det kan ju vara en luring han kör med ?
  Är det så som du tror är det ju katastrof .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åkesson har bevisat så många gånger att han inte har svenska folkets bästa för sina ögon så jag har absolut inget förtroende för honom. Men nu har Trump visat sitt rätta ansikte.

   Det Trump har gjort är på grund av hans sionistiska Israelvänlghet. Den svenska motsvarigheten är ju SD!

   Det Trump gjorde kommer även Åkesson att göra!

   Radera
 2. Jag är helt inne på den linjen med åkesson,,,,,,,min röst kommer sd inte att få,,,men jag tänkte närmast på det som står på bilden,,är det uttalanden som kommer ifrån sd,,,,,,jag tänkte använda bilden som argument ,därför är det bra att veta .

  När det gäller trump är jag lite osäker ,,,,,har något hänt menar du , eller har trump lurat oss ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trump har ju anfallit Syrien och skyllt Assad för att ha gasat sin egen befolkning. Det är naturligtvis inte sant att Assad har gjort det, så det är precis samma lögner och imperialistisk politik som andra presidenter utfört, och som leder till att IS blir starkare. Det här är också en krigshandling mot Ryssland, och i förlängningen kan det leda till tredje världskriget.

   När det gäller Åkesson så är kontentan av hans politik såsom det förtydligas på bilden. Han har inte ordagrant sagt just de orden, men resultatet av den politik han för får just de konsekvenserna.

   Men den text som står på bilden är i högsta grad relevant för honom, och han har vid flera tillfällen agerat på det sättet.

   Han har argumenterat för öppen svenskhet, dvs att även kolonisatörerna som kommit hit kan anses som svenska

   Ett mångetniskt Sverige

   Ökad invandring av kvotflyktingar

   Han har uteslutit en massa medlemmar, bland annat hela ungdomsförbundet med 5 000 medlemmar

   Han har fått kritik för att han har högre lön än andra partiledare i riksdagen och försvarar sin höga lön

   Han säger sig vara Sverigevän, men det betyder ju ingenting om inte Sverige längre ska vara svenskt med ursvensk befolkning

   Alla kan bli svenskar enligt honom

   Han är emot repatriering och det betyder minst en miljon muslimer

   Det är sådan politik Åkesson argumenterar för. Men han säger inte allt på en gång. Det kommer lite vartefter, så om man följer hans alla uttalanden så får man ihop en sådan här lista.

   Jämför sedan med Trumps lista så ser det helt annorlunda ut. Han lovar att ta Amerika tillbaka och låta amerikanerna få uppleva att hans politik innebär Amerika först, och han argumenterar mot imperialistiska krig. Men på grund av hans Israelvänlighet så lät han sig övertalas att bryta det utrikespolitiska löftet och börja bekriga ett tredje världen land precis som vilken massmördare som helst.

   Vad skulle inte Åkesson göra om han fick makten, med tanke på alla hans svenskfientliga uttalanden?

   Radera
 3. När det gäller åkesson köper jag dina påstående rakt av ,liter inte ett smack på sd så länge nuvarande ledning sitter där

  Att trump visste att inte assad låg bakom atacken är solklart,,,,som jag hört har inte usas atack ställt till så mycket skada,,,usa hade tillomed varnat innan atacken,,,,nåt du har hört med ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varnat eller inte spelar ingen roll. Man går inte in i andra länder och tvingar deras valda ledning att följa främmande lands politik. Trump har gjort sig skyldig till krigsbrott liksom de andra presidenterna.

   Det är skillnad mot Ryssland. De erbjöd Assad sin hjälp och blev inbjuden av landets legitime president att komma och hjälpa till att rensa upp bland slöddret.

   Med andra ord är ett krigsbrott ett krigsbrott, oavsett hur man än vänder på det. Gammal tankeslinga från Oden säger också att man ska döma en man efter sina gärningar och inte efter vad han säger sig ha för syfte eller vilja.

   Att dupera folk med en massa lögner för att sedan anfalla och tvinga fram en politisk förändring är en klassisk härskarteknik som judarna utvecklade för tusentals år sedan och som har gjort dem framgångsrika när det gäller att förslava folk över hela världen, och det värsta är att sionisterna nu har världens starkaste supermakt till hjälp för sina usla syften.

   Det som gör SD så farligt är att de också, liksom Trump,är ett judekramande parti.

   Nu behöver det inte betyda att varje jude är en hemsk mördare, men när man låter Israel styra ens politik, som i fallet SD, där man på valvakan visade upp en Israelisk flagga som var tre gånger större än den svenska så betyder det att man underkastar sig främmande makt. Det har uppenbarligen Trump också gjort!

   Radera