torsdag 20 april 2017

NU BÖRJAR DET: Vi ska utkämpa USA-sionisternas smutsiga krig och riskera vårt land och vårt folk!Är det fortfarande någon vettig person som vill rösta på SD? Det är ju faktiskt det partiet som hyllar Israels sionism och som tillika accepterade värdlandsavtalet med Nato under förevändningen att det ändå skulle bli så i alla fall. Fy fan vilka kräk de är!

Nu riskerar Sverige att bli krigsskådeplats för tredje världskrigets kärnvapenattacker, för Ryssland kan inte acceptera att Nato finns på Gotland och riktar missiler mot Moskva, för sträckan dit är inte så lång från Gotland.

USA skickar 1500 soldater – till Gotland

USA kommer skicka 1.500 soldater till Gotland för att delta i en stor militärövning i höst, rapporterar DN på torsdagen. Övningen kommer efter att Sveriges riksdag förra året röstade igenom det så kallade värdlandsavtalet med Nato. Fria Tider

Kom ihåg att det var en ENIG riksdag som röstade igenom den här allvarliga krigsfaran för Sverige. Vi har sett vad Trump med sitt kramande av Israel har lett till, en ursinnig krigshysteri! Vad tror ni att Fröken Åkesson kommer att använda sina handbojor till, de som han visat upp på flera partimöten?Glöm ALDRIG den här bilden från SDs valvaka, där Israels flagga stolt visas upp – PÅ EN SVENSK VALVAKA – och den svenska flaggan bara är en liten detalj på bilden. Det visar tydligt att partiet, liksom Trump, sätter Israels intressen först, och deras intressen är att förslava hela världen, om det så ska kosta världens undergång.

– Gotlands läge och den säkerhet som svensk militär förser ön med är extremt viktigt, inte bara för Sverige utan även för den här delen av världen, säger David Perkins till DN och bekräftar att USA kommer medverka under Aurora-övningen med armé- och marinstridskrafter.

Enligt Perkins är Gotland en "grundbult" i området.

Det här borde vara tillräckligt för att få varenda tänkande människa att rysa av obehag. Gotland en "grundbult" i området säger krigshöken Perkins, och det har han så rätt i, en grundbult till att förstöra världen i ett världskrig som allra först förstör Sverige, eftersom Ryssland kommer att bomba Gotland till ett månlandskap för att själva slippa bli bombade från ön.

Nato kommer i sin tur att bomba Sveriges fastland till ett månlandskap så att inte Ryssland ska kunna ockupera landet med resultatet att vi svenskar utrotas!

Men huvudsaken är att Israel består och att judarna får fortsätta att konspirera mot världens befolkning – eller hur SD?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar