lördag 8 april 2017

Nu börjar solidaritetsbluffen återigen köras ut över världenNu släcks Eiffeltornet för offren i Stockholm

Vid midnatt släcks alla ljus i Eiffeltornet i Paris för att hedra offren i fredagens terrordåd i Stockholm.

"Jag släcker mina ljus i natt, vid midnatt, för att hedra offren för attacken i Stockholm", står det i ett inlägg på Eiffeltornets officiella twitterkonto.

Parisborna är knappast själva ovana vid terrordåd. Det var i den franska huvudstaden som en grupp muslimer den 13 och 14 november 2015 dödade 130 personer och skadade över 350 i attentat vid flera olika platser, bland annat i konsertlokalen Bataclan. Tidigare det året, den 7 januari, dödades tolv i ett terrordåd riktat mot satirtidskriften Charlie Hebdos redaktion i Paris. Fria Tider

Ett sånt jävla hyckleri av folkmordsförrädarna i Europa! Vad hjälper det att man släcker ljuset i Eifeltornet? Tror de att terroristerna är mörkrädda?

Det här är inget annat än en propagandadrive för att låtsas vara solidariska. Varför ska man beklaga svenska offer just nu? Under flera decennier har folk våldtagits, mördats och fått sina liv totalförstörda av importerat slödder, och de svenska offren kan räknas i tusental, men det vill man inte låtsas om. Det är endast 15 stycken som har fått lida av endast en enda terrorattack, vill folkmordsförrädarna få det till.

Så tänk på det. Alla solidaritetshandlingar och kondoleanser som utförs av dessa hyenor till politiker och lögnaktiga journalister är en politisk attack utförd mot det egna folket för att skapa ytterligare terror och mord framöver, för de är kräk som vill blanda ut etniciteter till en enda efterbliven ras med lågt IQ så att monopolkapitalisterna kan förslava oss fullständigt!

Så se därför nedsläckningen av det där jävla tornet som en dödsattack på folket, för det är vad det långsiktigt syftar till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar