fredag 21 april 2017

Oh va bra!Ryssland förbjuder Jehovas vittnenDen antisvenska och antivita sekten som missionerar överallt och som vill ha Harmageddon så fort som möjligt blir äntligen förbjuden i ett riktigt sant nationalistiskt land, och det är jag verkligen glad över!

Vad är det för skillnad på flaggbränning och att förbjuda sina medlemmar att ha flaggstång och flagga? Det är bara en gradskillnad. Jehovas vittnen är en sekt som inte skiljer sig från feminismen eller andra vansinnessekter. De propagerar för att folk inte ska intressera sig för vad som händer i världen utan istället se fram emot Harmageddon då Gud kommer och ställer allt till rätta, och det gör han med järnhand.

Det innebär att Jehovas Vittnen jublar ju jävligare vi får det, för då är Harmageddon nära, och om det blir ett tredje världskrig med kärnvapen som kan spränga jorden i bitar så desto bättre, för då kommer Gud absolut att ta död på alla otrogna, så det är bara glädjande för sektmedlemmarna att se olycka på olycka, för det är vad som krävs för att det ska bli harmageddon.

Gud är, enligt den här sektens tro, betydligt värre än vad muhammedanernas Allah är, men sektmedlemmarna jublar över honom, för vi är ju Guds ägodelar och han har en självklar rätt att behandla oss så illa han vill.

När sedan alla har dött i vedervärdiga kval så kommer Gud att väcka upp de Jehovas Vittnen som har dött och sedan kan de leva tillsammans med lejon och lamm som fredligt betar i gräset. Det är bara att inse att ju fler som tror på den här sekten desto värre blir det. I Sverige visar det sig att Jehovas Vittnen har snabbt blivit en mycket manstark sekt och räknar in många hundra tusen medlemmar och hotar bli större än Svenska Kyrkan när som helst. Den galna sekten MÅSTE stoppas!

Jehovas vittnen är en "extremistisk organisation". Det fastslår Rysslands högsta domstol, som nu förbjuder all gruppens verksamhet i landet, rapporterar Sky News.

Domen kom efter att justitiedepartementet slagit larm om "extremistisk aktivitet" inom Jehovas vittnen i Ryssland.

– De utgör ett hot mot människors rättigheter och den allmänna ordningen och säkerheten, säger Svetlana Borisova på Rysslands justitiedepartement i en kommentar.

Ryska myndigheter har sedan tidigare anklagat Jehovas vittnen för att förstöra familjer och främja hat och extremism. Fria Tider

De inte bara förstör familjer, de förstör hela världen med sin antinationalism och hyllning till allt våld 0ch sin galna önskan om harmageddon!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar