lördag 15 april 2017

Om en PK-gubbtjuv”Gubbtjuvar sitter och skickar mejl”

Efter terrordådet på Drottninggatan har Sverigedemokraterna bland annat gjort utspel om fler poliser, hårdare lagstiftning mot IS-resenärer och ökade resurser till polisen.

Jag är inte säker på att det som hände på Drottninggatan kommer att gagna SD. Det kan bli en tankeställare för folk. Det finns olika tecken ute i Europa på att den här typen av rörelser stannat upp, säger Leif GW Persson.

Det vore i så fall glädjande. Deras svans gör mig så trött, vilka jävla typer. I hela södra Sverige sitter det gubbtjuvar och skickar mejl – jag får dem eftersom jag är med på ett antal sändlistor, de skickar ju massmejl till politiker och alla möjliga makthavare. Illa skrivna, stolliga och helt uppe i det blå… eller bruna. Vad hålls det på med? Hur har de tid?

................

En annan gubbtjuv - av något mer uppblåst slag - vid namn Leif GW Persson, har under många år förstått att förutsättningen för att leva som gunstling i PK-miljöerna är ett konstant och rabiat avståndstagande från Sverigedemokraterna och den invandringskritiska opinionen i allmänhet.

Upphittade argument och fria fantasier om det som försiggår i Sverige och dess omvärld är inget som han skyggar för - trots att han rimligtvis därmed borde underminera sin upphöjda position som "intellektuell" samhällsdebattör. I sitt fartblinda tillstånd dristar han sig nu också att offentligt deklarera att den kraftigt växande oppositionen under senare år mot Sveriges och Europas ansvarslösa öppnande för folkvandringar från Mellanöstern och Afrika - med vidhängande islamistisk kolonisering - har stannat upp! En faktaresistent uppfattning som han sannolikt är ganska ensam om.

Från verklighetsförankrade medborgare ute i landet erhåller Leif GW, föga förvånansvärt, ett antal synpunkter och ifrågasättanden av hans uttalanden och krönikor i PK-medierna. Besserwissern ifråga har förstås sin egen uppfattning om kvalitén i dessa skrivelser vilka flaggar upp den fatala utveckling vårt samhälle genomgår - icke minst ifråga om brottslighet, upplopp och terrordåd som gör tillvaron allmänt otrygg.

Pösmunken Leif GW borde kanske försöka sig på att ta en promenad lite varstans kvälls- och nattetid, utan sin sedvanliga svans av TV-team och poliser i släptåg, så finge han troligtvis ganska snart anledning till en dramatisk omprövning av sitt omdöme.En förklaring till varför "gubbtjyvarna håller på" är att det faktiskt finns rätt många människor i det här landet som är oroliga för det som sker och det samhälle som våra barn o barnbarn ska leva i. Och som tar sig tid att försöka avstyra det som väntar runt hörnet, inte bara tänka på sig själva och glassa runt som Leif GW Persson i TV-studior och andra reservat på avstånd från kaoset ute i dagens Sverige. Den senares ställningstagande och vägval torde knappast ha renderat honom någon stolthet från fader Gustav...

//Kenneth Sandberg

- Mejlare från södra Sverige.1 kommentar:

  1. Folk som har gammelmedia som sin plattform är sämre än värdelösa. Per definition.

    SvaraRadera