lördag 1 april 2017

Pissgudruns pissnödiga feminister vill trappa upp kriget mot svenska mänDårhushjonen påstår att svenska män plågar kvinnor, samtidigt som de gör allt för att ta hit psykopater som våldför sig på kvinnor. Både pissfeministerna och galningarna de importerat för pengar de stulit från hårt arbetande svenska män, borde fängslas i samma fängelse och inte släppas ut förrän vi har ett land att deportera dem till. De svenska pissfeministerna behöver inte deporteras, för de är sedan länge dödade av patrasket de ville ha hit.

Mansskatt införs i sommar

Med start första juli införs mansskatt i Sverige. På sikt är skatten tänkt att kompensera för de löneskillnader som den rödgröna regeringen påstår finns mellan män och kvinnor.

Idén om mansskatt lanserades första gången 2004 i samband med att åtta vänsterpartister lade fram en motion i riksdagen med rubriken "Ansvaret för mäns våld mot kvinnor". En av motionärerna var dåvarande V-toppen Gudrun Schyman som idag leder Feministiskt initiativ där hon fortsätter att propagera för idén. Fria Tider

De röda khmerernas krig mot det egna folket fortsätter i eskalerande takt, och ju värre det blir på kort tid, desto fortare vaknar svenska folket och organiserar sig till kamp mot de fiender folket börjar urskilja allt tydligare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar