torsdag 13 april 2017

Ryssland visar än en gång att de står för fred och frihet, till skillnad från USA!Som jag tidigare konstaterat är USA fortfarande världens största hot mot freden på grund av att Trump visat sig vara icke-mänsklig, eller åtminstone någon slags cyborg av något slag, för han är ju en blandning av en människa och en gradskiva som kan ändra kursen 180 grader, precis som en småbil som kan vända på en 5-öring.

Men Ryssland håller i alla fall rak kurs under president Putin:

Ryskt veto stoppar FN-resolution mot Assad

Ryssland lägger in sitt veto mot en FN-resolution som skyller förra veckans kemvapenattack i Syrien på den sittande Assadregimen, rapporterar CNN.

FN-resolutionen skulle ha tvingat Assadregimen att låta utredare från potentiella Nato-länder i OPCW inspektera platsen för kemvapenattacken och valfria andra platser samt "bära det fulla ansvaret" för händelsen. Men nu blir det alltså inte så. Fria Tider

Krigshetsarna ville alltså att förljugna krigshetsare från Nato skulle komma in och med hjälp av gradskivan som blivit president över USA skulle vända tillbaka 180 grader till den tid då Syrien faktiskt hade kemiska vapen, och påstå att de fortfarande har det.

Men alla som har följt händelseutvecklingen sedan sionisterna började anfalla Syrien med hjälp av sina legosoldater som CIA organiserar (terroristgrupper) som började bomba bostadsområden och skylla på Assad, återigen skulle gälla som sanning, vet att alla kemiska vapen sedan 6 år har omhändertagits av en internationell kommitté från FN.

Som tur är så har Ryssland möjlighet att lägga in ett veto så att gradskivan från USA inte kan operera precis hur fritt som helst.

Men sionisterna får säkert fler tillfällen att använda sin gradskiva som nu har blivit president i U(Sionist)A!!!1 kommentar:

  1. Jag förmodar att du läst vilka "bevis" USA har för att Assad är skyldig. Det är sociala medier och indikationer
    http://oldwolf-vindenviskarmittnamn.blogspot.se/2017/04/trumps-attack-byggde-pa-sociala-media.html

    SvaraRadera