söndag 30 april 2017

Sionisternas kontrollerade opposition ser ut att lyckas med att lura väljarnaNu står han där igen och håller ett bejublat tal i anledning av sina första hundra dagar, och folk jublar och skriker sig lika hesa som om de sett en fotbollsmatch.Det påminner om Sergels Torg där stora folkskaror samlades och applåderade kolonisatörer som stod och predikade kärlek till terroristerna. Detta har Norse news kommenterat och de är chockerade över hur lättlurade svenskarna är.

Jag brukar ha den ståndpunkten att det är storstäder som får folk att bli fullständigt alienerade till verkligheten. Folk på landet står närmare naturen och får dessutom frisk luft och har lättare att tänka. Uttrycket ”Sunt bondförnuft” blir alltmer bekräftat, för jag tror inte att många ”lantisar” skulle applådera vilket skit som helst.

Nu är det en stor skara människor som jublar över vad den kontrollerade sionistiskt styrda odågan Trump står och babblar om. ”Make America great again” blir ju en omöjlighet om USA ska hota hela världen och föra en massa krig, så de här löftena går inte att genomföra.

Om Amerika ska bli storslaget så måste det bli fritt från sionistväldet, annars ser det ju ut som om även alla amerikaner också tillhör ”det utvalda folket”, vilket är en omöjlighet för den styrande judiska eliten.

När de svenska sossarna genomförde många bra saker på 40-talet så fick de massor av beröm och folk fullständigt älskade sossepartiet. Men idag står samma parti för en folkmordspolitik på det egna folket. Samma sak kommer att hända i Amerika, men den här gången kommer det att gå med snälltågets hastighet.

Lyssna på talet här nedan och se hur Trumptåget bara ökar hastigheten på en räls som slutar mot en bergvägg. Trump kan ljuga hur mycket som helst, han kommer ändå inte att hålla vad han lovar!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar