tisdag 4 april 2017

Slynor fick till sist sin karmaKarma betyder att den som gräver grop åt andra ofta själv faller däri, och i det här fallet tycks det stämma att döma av slynornas sätt att bete sig. Förmodligen har de själva demonstrerat för ”Refugees welcome”.Drogade, förde bort, ströp och gruppvåldtog svenska – men båda slipper utvisning

Två män från arabvärlden, 36 och 37, förde bort en kvinna till en lägenhet i Hedemora och våldtog henne brutalt hela natten, med stryptag och hånflin. Både dömdes till fängelse men slipper utvisning – trots att de kom till Sverige för bara några år sedan. Fria Tider

Vad är det som säger att det är slynor som får skylla sig själva? Det här argumentet brukar ju araberna själva använda och applåderas ivrigt av ”Refugees welcome”.

Man får helt enkelt läsa mellan raderna. Vill vi verkligen att den här typen av kvinnor ska vara representativa för den svenska folkstammen?

I mitten av november 2016 besökte två svenska kvinnor en restaurang i Borlänge för att dricka vin. När de var på väg hem kom den ena kvinnan på att hon tappat sin mobiltelefon. De blev osams och skrek på varandra och insåg dessutom att den sista bussen hade gått.

Kvinnor dricker sig berusade på rödvin, börjar gapa och gasta på varandra, skiter i om andra gäster hör dem, slarvar bort mobiltelefonen och beter sig på precis det sätt som värdelöst slödder gör.

Då kom en okänd arabisk man fram och erbjöd dem skjuts hem till Falun. Han pratade dålig svenska och kvinnorna var först tveksamma men bestämde sig för att trots allt följa med. Inne i bilen satt en annan man förarsätet.

Honorna blev genast stenkåta, för här kommer just sådana män de alltid har velat ha, men det låter ju bättre om de i efterhand säger att de var tveksamma. Men de var ju inte så tveksamma att de tackade ja till dessa araber.

När bilen hamnade mitt i stan i Falun fick en ena kvinnan en cigarett av en av männen som hon rökte för att försöka varva ner, men kvinnorna fortsatte att skrika till varandra. Vid en skola slet den ena kvinnan upp dörren mitt i farten och klev ut. Den andra kvinnan satt kvar i bilen och började känna sig drogpåverkad efter några minuter. Hon tog fram sin telefon och ringde 112 diskret för att inte locka till sig de männens uppmärksamhet. När SOS svarade vågade hon inte säga någonting utan valde istället att ge ljud ifrån sig. Syftet var att SOS skulle höra hennes vädjan om hjälp och spåra samtalet samt skicka ut en polisbil efter bilen. Men samtalet bröts och hon blev medvetslös.

Skitsnacket fortsätter i efterhand. De ilskna kattorna försöker varva ner med ännu mer droger, och blir så drogade att de inte ens vet om bilen åker eller står still, varav den ena slynan kliver av i farten.

Min fråga till dig som läser det här: Brukar du själv bete dig på det här sättet när du är ute?

Dessutom tror jag inte slynan ringde 112, det är bara en efterhandskonstruktion.

Kvinnan vaknade av att bildörren på höger sida öppnades. Den ena mannen tog tag i hennes arm och hjälpte henne ut ur bilen. Hon trodde att hon kommit hem till sig när båda männen hjälptes åt att bära in henne. När hon kom in i en okänd lägenhet insåg hon att det inte var hennes hem och blev jätterädd. Hon frågade den ena mannen var de befann sig och fick svaret "Hedemora". Männen tog av henne jackan och skorna samt tog in henne till ett vardagsrum och placerade henne i en soffa.

Slynor som demonstrerar för ”Refugees welcome” har ingen som helst koll på verkligheten. De går ut och beter sig på ett sätt som får hela världen att rodna av förlägenhet, och nu är det dags att rodna igen. Slynan var så packad så hon inte ens visste i vilken stad hon var. Vilken annan kvinna som helst känner ju på sig att hon börjar bli berusad och tackar automatiskt nej till fortsatt berusning.

Först har hon skämt ut sig genom att sitta och gapa och skrika på en restaurang, sedan har hon fortsatt att droga ner sig tillsammans med slynan hon var så osams med, sedan ytterligare droger och halvt medvetslös vaknar upp i en lägenhet hon inte känner igen. Men det är ju våra vänner flyktingarna som hon hamnat hos, så de är ju änglar!!!

Kvinnan försökte förgäves göra motstånd genom att skrika, bita och sparka medan araberna slet av henne kläderna och sedan turades om att våldta och hålla fast henne. Hon berättade under rättegången att den ene vid ett tillfälle ströp henne medan den andre våldtog.

Under tiden han klämde åt hennes hals så att hon nästan kvävdes hånlog araben. Han höll kvar strypgreppet i säkert fem minuter, enligt offret.

– Jag fick inte luft, grät, hostade och kämpade för mitt liv, säger hon.

Den brutala gruppvåldtäkten pågick hela natten och avbröts först klockan 08.30 på morgonen.

Det är sådant jag kallar KARMA!4 kommentarer:

 1. Jag har betett mig liknande när jag var yngre. Och då var jag inte utsatt för samma svåra propaganda som de som gått i skolan de senaste åren varit. Om de har betett sig illa så är det delvis mitt fel därför att jag ej ansträngt mig tillräckligt mycket tydligare för att göra ett normalt samhälle.

  Så i det här fallet håller jag inte med. De drack för mycket. Och då försvinner omdömet. Det var inte så att de sökte arabernas sällskap, de blev manipulerade när de var berusade och var i en utsatt situation (inget sätt att ta sig hem).

  SvaraRadera
 2. Vi kan inte ta makten i samhället. Så då är vår uppgift att skapa områden i sverige där kvinnor kan känna sig trygga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tillsammans är vi STARKA! istället för att skapa reservat för oss så ska vi samarbeta med alla vita i hela världen, för det är den vita rasen som är starkast. Vi kan även ta hjälp av andra raser som också vill ha etnopluralism. Det här är något som till exempel Red Ice jobbar på!

   Radera