söndag 23 april 2017

Stockholm rapporteras som falsk flagga. (Läs Del 1, Del 2 och Del 3)Del 3
Varifrån kommer de människor som i all sin bestialitet vill ta död på andra? Ett svar kan vi finna genom att ställa följande fråga: Vilka är det som hatar så mycket att de vill mörda alla i den vita rasen? Det är inte så svårt att finna ut - men man måste hålla sig till engelska : "white genocide" alternativt "the death of the white race". Svenska nätet är till stor del censurerat. Jag använder sökmotorn duckduckgo.com men även en sökning med Google ger resultat. Jag som trodde att Google skulle rensa nätet från hatare.Först Abe Foxman ordförande i ADL (Anti-Defamation League)  


Sedan låter vi Netanyahoo komma till tals, välkänd krigshetsare som inte har något emot att barn bränns, sprängs eller gasas till döds - så länge det är goyims barn (Palestiner är goyim de också).
Vi avslutar med följande lilla video där två individer framhåller utrotandet av den vita rasen som det yttersta målet (den senare personen har dessutom fått 40 miljoner av Sveriges riksbank): Noel Ignatiev/Barbara Spectre.


Här ett ytterligare exempel på hatare http://forward.com/scribe/368405/rabbis-urge-president-trump-to-act-decisively-in-syria/ så får jag en automatisk en ingång till nästa brev - om det geopolitiska spelet.


Det torde vara välbekant att media, i USA, ägs av några få - det vill säga informationen är för gemene man censurerad. Här i  Sverige har riksdagsledamoten Anna Hagwall, i en riksdagsmotion, mycket förtjänstfullt lyft fram frågan: "Vilka äger svenska media?". För detta blev hon utesluten ur Sverigedemokraterna - ett judiskt och sionistiskt parti. Ja, ja säger då det. Till detta skall vi återkomma men märk väl att Anna kämpar på och hon har haft ett seminarium om yttrandefrihet - med Karl-Olov Arnstberg. Inte en enda av SDs riksdagsledamöter var där - fy fan så ynkligt.


Jag är väl medveten om att det finns rättänkande medlemmar i SD men när skall ni ta strid för Sverige och svenskarna. När skall slagordet Bevara Sverige Svenskt åter bli levande?


Avslutningsvis några tankar:

  1. Om det tar 90 minuter att kremera en människa till aska hur lång tid tar det att kremera 6 miljoner?

  1. Aj fan - det var ju trumpen själv som orkestrerade den galne lastbilsköraren. Det hade jag glömt!

Ett italienskt ordspråk dyker opåtalt upp i huvudet: "La fabbrica idiota ha mai libero" - "På idiotfabriken har man aldrig ledigt".


Del 2

Allas vår Blueshift kommer med en analys av vad som faktiskt hänt:


Slutsats: Det finns så kallade människor som är monstruöst vidriga. Ta reda på vilka det är och avrätta dem.


Del 1

Jag har tidigare rapporterat om så kallade falska flaggor och sannolikt har vi nu fått en i Stockholm också.


Det är i varje fall som det rapporteras i utländska media och jag är benägen att hålla med. En granne till mig berättade att han hörde skott (polisens knallskott?), att folk på gatorna föstes in i affärerna (så att de inget skulle se?) och det verkar ha varit väl förberett (total avstängning av innerstan).


Titta gärna på demokratbloggens film och de som föreslås när den är slut.


Med vänlig hälsning

Mikael

-- 
 
Mikael Möller
 
"Svenskar i alla län, förena er!"
 
"Religion går in - Vett går ut"
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar