tisdag 11 april 2017

Trump förmörkar solen med sitt fula tryne ännu en gång.Den här gången hotar han med att anfalla Nordkorea och anledningen är att landet har utvecklat kärnvapen, något som USA har hjälpt det aggressiva Israel att utveckla, och inte fan tänker han anfalla Israel!

Återigen öppnas frågan om nationell suveränitet. Jag tycker naturligtvis det är oroande med kärnvapen som faller i fel händer. Se bara på USA hur kaxiga de är mot världens befolkning. De hade varit mindre kaxiga utan dessa kärnvapen.

Här öppnar sig då frågan om vilka som ska få ha kärnvapen och vilka ska inte få ha det? Av vilken anledning ska Nordkorea inte få ha kärnvapen medan Israel ska få ha det?

Kan det vara av historiska erfarenheter?

I så fall borde Israel över huvud taget inte få ha vapen alls, med tanke på judarnas mångtusenåriga historia av att splittra och härska i syfte att förslava folk.

Kan det vara så att vissa folk är för lågintelligenta för att kunna få ha vapen? I så fall skulle Nordkorea få ha kärnvapen hellre än USA, där nivån på IQ är lägre än hos de ”gula” folken.

Det finns med andra ord ingen som helst anledning för USA att kommendera andra länder långt utanför USAs gränser om vad de ska göra eller inte göra. Det här är inte USAs angelägenhet över huvud taget.

Trump har sagt att USA kan komma att agera mot Nordkorea om Kina inte lyckas stoppa den kommunistiska diktaturens kärnvapenprogram. Fria Tider

Apropå traditioner som kan avfiras i USA så hade det idag varit på plats med traditionen att skjuta presidenter. Det hade varit synnerligen aktuellt när det gäller Trump!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar