lördag 22 april 2017

Trump som Vpk:areHan är tamefan som en kameleont, som både byter hudfärg och politisk färg samtidigt.Illröd i ansiktet sitter han och håller sitt tal till nationen, nu som Bolsjevik. Nu är det arbetaren som ska hyllas, han ska äras, han ska förgudas, och det i så hög grad att Trumpen måste snacka skit om alla som inte är arbetare för att göra extra tydligt hur fantastisk den vanlige arbetaren är.

Det är naturligtvis så att arbetarklassen är en betydande klass för vilket samhälle som helst, men att utvälja en klass framför en annan är inget annat än bolsjevikisk propaganda i sovjetisk stil, och det tror jag nog att den vanlige arbetaren har uppfattat, att Sovjetunionen inte var arbetarklassens paradis. Men idag är det färgen röd som gäller – utom håret, för det ska alltid vara gult.

Efter den harangen blir det mer passande att hugga kniven i Assange, som inte är arbetare utan istället en intellektuell, som Trump hade mycket glädje av under valrörelsen, men nu ska han slaktas på proletariatets altare, för så gör man när man är en illröd kommunist, för det har hans kompis Bibi sagt. Kanske de kan ha ett pyjamasparty tillsammans. (Bibi är Trumps smeknamn på Benjamin Netanyahu)

Och precis som i Sovjetunionen ska det spioneras på folket, som vi kan se i videon nedan så är spioneriet redan modernt i USA.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar