torsdag 13 april 2017

Två galna krigshökar ägnar sig nu åt psykologisk krigföring inför tredje världskrigetVisst kan man se den här gradskivan som den mentalitet Trump uppvisar, men man kan också se Trump som en gradskiva. Med andra ord vet man inte var man har honom.

För en kort tid sedan hävdade gradskivan att Nato skulle minska sitt inflytande, men det var den graden av hans mentalitet då, för det passade honom. Idag vill gradskivan ha ett starkt och mycket krigiskt Nato.

Gradskivan hävdar nu att det inte går att komma överens med Putin, han som hade ställt upp bakom gradskivan genom att uttala stöd för honom, för att han skulle bli president. Putin gratulerade gradskivan när han blev president. Idag har gradskivan svängt 180 grader. Men en gradskiva är ju till för att för att ändra kurs!

Det här är en otäck video att se, för Nato vill bli så aggressiva som möjligt mot Ryssland och den fria världen. Jens Stoltenberg är så aggressiv som han behöver vara för att tillsammans med gradskivan initiera det tredje världskriget.

Gradskivan säger sig vara besviken. Det är därför han vill ha världskrig. Han säger att Putin är slaktare. Men det är ingenting mot vad världens folk idag tänker om gradskivan, som vi är väldigt besvikna på. Vi ser idag gradskivan som slaktare, för det går inte att se vare sig Putin eller Assad som slaktare.

1 kommentar:

  1. DN har slutat med hetsartiklar mot Trump nu, så jag antar att de nu har förstått att han är på deras sida.

    SvaraRadera