lördag 1 april 2017

USA är trots Trump, världens farligaste supermakt!Globalismens epicentrum är USA. Det är där som den djupa staten sitter med sin krigsmakt och smider planer om ett tredje världskrig och erövring av Ryssland. Deras psykologiska krigföring mot Ryssland har hållit på ända sedan ryssarna befriade sig från bolsjevismen, så det är viktigt att Ryssland kan försvara sig, för på det sättet försvarar de också hela världen.Rysk kapprustning mot USA

Ryssland har sjösatt tester av en ny kryssningsmissil som färdas i hastigheten 7.402 kilometer i timmen, rapporterar Fox News. Bakgrunden är bland annat den robotsköld som Nato driftsatte i Europa förra året.

Den nya kryssningsmissilen heter 3M22 Zircon och har en räckvidd på ungefär 40 mil, enligt analysfirman Stratfor. Tiden från avfyrning till träff är 3 minuter och 22 sekunder, vilket gör kryssningsmissilen till den snabbaste i världen, enligt Ria Novosti.

Enligt Fox News börjar därmed kapprustningen mot en ny sorts vapen att bli ett faktum: Missiler som kan ta sig förbi alla sorters robotsköldar och antiballistiska försvarssystem. Fria Tider

Tyvärr har inte missilen så lång räckvidd, men det är en bra början. Kanske Nato är så nära Rysslands gränser så att det kan stoppa Natos ständiga hot mot Ryssland och politikers och massmedias hotfulla uttalanden. Möjligen kan också den här missilen stoppa de svenska röda khmerernas tankar på att placera Nato på Gotland.

Nu får vi bara hoppas att ryssarna kan komma med en uppföljning på den här raketen så att den räcker betydligt längre, kanske ända till Amerika. Det kanske kunde hålla globalisterna i schack så att folk där borta hinner bygga upp ett aktivt försvar och angreppskrig mot dessa globalister och deras lakejer. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar