onsdag 12 april 2017

USA stödjer och samarbetar med de värsta delarna av Islam du kan tänka dig men motarbetar dess mildare uttryck. Inte förrän detta sjunker in blir världen begriplig.Det är också i detta ljus vi ska se massinvandringen av muslimer till Europa. Genom den skapar man enklaver av muslimer som dels splittrar alla västländer, dels kan användas för att motivera ökat förtryck och övervakning mot ursprungsbefolkningen, dels gömma terrorister som kan användas mot regeringarna i varje land.

Det är definitiv ingen slump att bomberna i Londons tunnelbana dödade och skadade 100-tals 2005 då Storbritannien var på väg att dra sig ur Irak. Det är sannolikt inte heller någon slump att attentatet i Paris skedde just då Frankrike sade sig villiga att börja samarbeta med Ryssland igen. Ingen vet säkert men det socialistiska ungdomsförbundet i Norge som dödades på Utöya tryckte på starkt för att den norska regeringen skulle fördöma Israel och erkänna Palestina. Det var bara dagar innan man kanske lyckats få igenom sitt krav. Ingen vet här säkert men mönstret går igen.

De har blod på sina händerSjuklövern bär ansvaret för att terrorismen nu drabbat Sverige. Samtliga partier i Sjuklövern. Alla bär de nu på den tyngsta börda en människa kan bära – att ha orsakat någon annan människas död. De kan försöka dribbla bort korten, hålla torgmöten och uppmana till nationell samling men inget av det man gör kan någonsin rentvå dem. De ska rätteligen kallas mördare – satans mördare!

Putin skoningslös mot terrorister

De islamistiska terroristerna mötte i Vladimir Putin en skoningslös motståndare. Kanske kan vi kalla det ”Putin-doktrinen”. Han sade till wahabiterna ”sluta med era metoder eller bli utplånade”. Han har här 100% stöd från ryska folket. I Tjetjenien införde Ramzan Kadyrov t.o.m. en ännu hårdare anti-wahhabitisk politik. Utländska legosoldater och imamer tillfångatogs, man förhörde dem och avrättade dem sedan. Sedan dess är imamer från Saudiarabien, Yemen och Pakistan förbjudna att komma in i landet.

Infiltrerar moskéer

Saudiarabien lär upp imamer som man sedan skickar till Ryssland. Dessa bildar sedan små grupper i moskéerna med syfte att radikalisera de gudstrogna muslimerna. Sverige verkar här fullständigt omedveten om att detta pågår också här. Vi tillåter t.o.m. att moskéerna finansieras av Saudiarabien, Qatar, o.s.v. Hur dum och godtrogen får en politiker vara? Vi har således politiker, som hur enkelt som helst skulle kunna ringa ryska kollegor, och sedan lära sig av dem men istället gör man precis tvärtom. Istället för att utplåna dem, välkomnar man dem så att de kan döda svenskar.

I Sverige släpps terroristen inte bara in, han tillåts att vara här i tre år och t.o.m. att vistas här i månader efter ett avvisningsbeslut och nu säger svenska polisen att man är orolig att nationella ska hämnas? Fattar de inte att nationella förstår att det är politikerna som ska stå till svars? Det är främst de som ska sitta på de anklagades bänk. De är de som gjort detta möjligt.

Läs hela artikeln På Fria Sidor, den är mycket givande!1 kommentar:

  1. Kanonlänk percy,,,,den bloggen skulle det vara lag på att alla var tvungna att läsa för att få rösta

    SvaraRadera