söndag 2 april 2017

Va, ska det bli nyval nu igen!!!???Hur många gånger ska det bli nyval egentligen. Vi har ju nyval varje vecka minst, eller tja, förra gången var det 2015, eller...? Eller åtminstone är det ett hot. Hu vad hemskt!Han ser bister ut, diktatorn, så det är nog så att de som har synpunkter på de röda khmerernas nerpissade trosors parti, som han är ledare över, och deras politik ska nu straffas å det gruvligaste. Det kan bli nyval!Tänk, det är ett hot som heter duga. Vilka ska då slå ihjäl oss? Vilka ska då tvinga oss att bli muhammedaner? Vilka ska då plåga och ansätta gamla stötar som inte längre orkar jobba. Snyft!

Stefan Löfven hotar med extra val – igen

I en intervju med Sveriges radio hotar stats­minister Stefan Löfven med ett extra val om partierna inte kan komma överens om budgeten. Fria Tider

Är det inte längre självklart att vi ska ge allt vi äger till våra mördare som de pissiga trosornas parti har importerat hit. De skulle ju få ett lyxliv mot att de mördar oss, men nu, ja nu... verkar det ju som... jag vet inte vad.

De borgerliga partierna vill inte minst stoppa regeringens planerade skattehöjningar. Bland annat vill Socialdemokraterna och Miljöpartiet höja skatten för småföretagare och att fler betalar statlig inkomstskatt.

Men allianspartierna har inte kunnat enas kring hur den rödgröna regeringens planer ska stoppas. Moderaterna och Kristdemokraterna har föreslagit att man lägger en gemensam alliansbudget som Sverigedemokraterna kan rösta på, något som Centerpartiet och Liberalerna inte går med på. Nu hotar Löfven med att utlysa extraval om alliansen försöker lägga krokben för regeringen.

Denna dans kring guldkalven som stulits från oss för att vi ska dö, hotar nu att låta oss sväva i skräckfylld ovisshet om hur diktatorn bestämmer. Nåja, han ska ju föreställa vara diktator, för det är mer demokratiskt så, enligt vad vi har fått lära oss, och diktatorn är ju känd för att hålla ord... kanske!

Det de vet är att jag drar mig inte för det, om det är så att situationen kräver det, säger han till Sveriges radio.

Precis som 2015 då, och alla andra gånger vi haft nyval, eller hotats med nyval för att sätta oss på sträckbänken.

Förresten, ropade inte folk något på olika sammankomster? ”Avgå Löfven”!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar