lördag 8 april 2017

Verkligheten har hunnit ikapp PK-Sverige
Terrordådet i Stockholm är bara en början. Sverige kommer därtill inom en snar framtid att få en situation liknande den som råder i Mellanöstern och Afrika. Detta har vi förutsett och varnat för sedan flera år tillbaka.


Högst ansvariga för denna utveckling i Sverige är Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt, samt deras föregångare på statsministerposten tillsammans med deras politiker i Riksdag och Regering. En skuld dom delar med hela det PK-etablissemang, anfört av massmedia, som står bakom den massinvandringspolitik man bedrivit under senare decennier. Icke att förglömma de s.k. säkerhetsexperter och terrorforskare som aldrig försummar tillfället att framhålla "högerextremismen" som möjliga gärningsmän och hot mot samhället..! 


Oavsett ovannämnda folk- och landsförrädares oförtröttliga ambitioner att förvanska fakta och sanning, kommer verkligheten - i form av allt frekventare terrordåd, upplopp och brottslighet i deras "mångkulturella" Sverige - att hinna ikapp dem. I takt med detta lär en växande andel av svenska folket vakna upp och utkräva ansvar av de styrande.


//Kenneth Sandberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar