torsdag 13 april 2017

Vi kan se fram emot att leva i ständig skräckFria Sidor är rätt så övertygad om att det vi nu ser är en panikartad insikt hos de som under mer än 100 år styrt vår värld, genom monopoliserad media, att deras viktigaste kapital, kontrollen över våra tankar, med ett fritt Internet, nu sakta eroderas. Insikten infinner sig hos allt fler människor och då hamnar man i ett skarpt läge. Tidigare hade vi bara en dumburk och kvälls- och morgontidningarna – idag står en hel värld av information till ditt förfogande. Därför har man nu bråttom.

Vi kan nu därför förvänta oss vad som helst. Fria Sidor tror att världen nu står inför en avgörande strid. Vi i Sverige kommer inte undan. Här är vad Fria Sidor tror. En ren spekulation som du får värdera på egen hand.

a) Skapa kaos i alla västländer genom att aktivera IS

b) Skapa kaos i Ryssland genom att aktivera IS

c) Splittra motståndet

d) Avled Kinas intresse

e) Utmåla nationalister och fri media som samhällets fiender och med varje till buds stående medel censurera, attackera, åtala, ruinera ekonomiskt, förtala och smäda där varje yttring av kritik, varje fråga, varje sökande efter bevis och sanning, enligt lagar och förordningar mer eller mindre kriminaliseras

f) Få Ryssland och Europa i konflikt

Som så många gånger förr måste man få Europas folk, vita, att hata varandra. Skälet är att landet på andra sidan Atlanten har just en stor sjö mellan sig och vår kontinent. Europa måste därför inlemmas under deras kontroll för att sedan hetsas mot Ryssland så att man har människor på marken som vid en eventuell konflikt kan offras.

Ryssland och Tyskland lurades två gånger att förgöra varandra, det var inte mer än 100 år sedan och det skedde två gånger. Ska vi aldrig lära oss? Vår bundsförvant, om vi nu har någon, kan aldrig, aldrig vara sionistkontrollerade USA utan idag snarare Ryssland som är för en värld som balanseras av olika maktcentra – inte bara ett.

Återigen en fantastisk artikel på Fria Sidor. LÄS DEN!


1 kommentar:

  1. Trump är drogad,,,,,dom har drogat trump,,,,där är svaret på mysteriet vi följer vad han säger du ska se att han svamlar om ovidkommande saker

    SvaraRadera