torsdag 6 april 2017

Vila i frid Tyskland!Vem hade kunnat föreställa sig att den en gång så stora tyska nationen skulle styras av Washington? Det är enastående men det är vad som har hänt. Merkel, Washingtons hora, har gått med på att fylla upp Tyskland med flyktingarna från Washingtons 16 års illegala krig mot muslimer i Nordafrika och Mellanöstern; Dessa krig har Merkels korrupta regering möjliggjort.


 Paul Craig RobertsTyskarna själva är inte nöjda med det resultatet, men deras höjda röster blir strypta av Merkels lagstiftning som beordrats av Washington och som definierar oppositionen mot tillmötesgåendet mot Washingtons krigsflyktingar som “hets mot folkgrupp.”

Washingtons hora och de andra hororna i Tysklands underdåniga kabinett vill tvinga fram böter på 53 miljoner dollar mot Facebook, Twitter, och andra sociala mediaplattformar om de tillåter klagomål på att Tyskland invaderas av muslimer. De som klagar, det vill säga de som använder Tysklands garanterade yttrandefrihet, definieras som kriminella hetsare eller leverantörer av falska nyheter.

Det är omöjligt att föreställa sig större underkastelse till Washington än vad den ytterst korrupta och antityska Merkel-regeringen uppvisar.

Jag kan inte borga för denna rapport på Jihad Watch, men den verkar sann.

Hela 2000-talets historia är en historia av Washingtons krig som anstiftats av sionistiska neokonservativa och staten Israel mot muslimska länder. Hittills har Irak, Libyen, Somalia, Afghanistan, Jemen, och delar av Syrien och Pakistan, förstörts av ogrundade militära attacker som utan tvivel är krigsbrott enligt Nürnberg standard som etablerades av Förenta Staterna.

Bluffen “krig mot terror” har inte bara mördat och omplacerat miljontals människor, producerat flodvågor av muslimsk immigration över västvärlden, utan också förstört friheten i Väst.

Merkelhorans underdåniga Washington-lakej till regering vill att tyskar som protesterar mot Washingtons barbarism och de ödesdigra konsekvenserna för Tyskland ska straffas för “hets mot folkgrupp” och spridande av “falska nyheter.”

Med andra ord vill inte horan att någon tysk ska kunna säga vad konsekvenserna blir för tyskarna genom att vara Washingtons marionett.

Liknande händer i USA med förteckningar på dem som säger sanningen, karaktäriseras som “ryska agenter,” “Putins narrar,” och “leverantörer av falska nyheter

Hur kan sanningen överleva propaganda av denna magnitud?

Bara på de webbsidor där det finns folk som är modiga nog att tala sanning. Paul Craig RobertsInga kommentarer:

Skicka en kommentar