torsdag 18 maj 2017

AntisemitismEtt kodord judarna alltid använder när de vill få slut på kritiken om vilka bastarder de är så använder de ordet antisemit. Och då är det meningen att ansiktsfärgen ska förändras och ett par skamsna hundögon ska uppenbara sig i ansiktet på den som fått det epitetet.

Fyyy! Skäms du inte?

Nej inte det minsta! Vad är det som säger att jag måste vara bättre än en jude? Speciellt när jag talar om just judar. Nu tillhör jag ju en bättre ras än judarna så jag kommer i alla fall att vara betydligt bättre än vilken jude som helst. Men det får vara någon måtta ändå. Man kan ju inte stå och ljuga för att judarna inte ska känna sig kränkta.

Och eftersom jag inte är jude själv så är det inget som säger att jag måste ta till mig någon av ökenreligionerna som detta parasitpack vill tvinga på oss. Jag håller mig till Asatron!

Oden är rättvisans och visdomens gud, och det krävs inte mycket meditation över det för att förstå att man ska hålla sig till sanningen, även om judarna spelar upp hela registret på kränkthet. Det mest rättvisa är ju att man står upp för sitt eget folk... Och gissa om det dessutom är klokt?

Oy vey, gnäller juden, och sedan stänker epiteten omkring honom som fradgan ur en sporrad häst...

Det kanske värsta ordet idag att få påklistrat är antisemit. Det intressanta är att Shulamit Aloni, f.d. Israelisk minister, öppet berättar för oss att Israel alltid använder ordet, antisemit, som ett trick för att tysta all kritik mot den politik som förs i landet. Fria sidor

Där ser man. Bastarderna har inte högre moral än så. Men för att vara på den säkra sidan att judarna är sådana så kan vi lyssna på slynan direkt.
Hur bemöter vi sådant om inte med stolthet över vår egen ras, sedan får epiteten rasist, nazist och fascist hagla över en hur mycket som helst, för stoltheten över vår egen ras fungerar som ett paraply mot haglande epitet.

Och hjälper inte det så får vi väl ta till Tors hammareAsatron ger oss resurser att stå upp mot bastarder av alla de slag. Tor lär ut att ursinne och aggressivitet kan skapa ett åskväder värre än vad vilken bastard som helst kan stå ut med, så om inte sunt förnuft och rättvisa hjälper så är det bara att bli förbannad!

Ordet använts idag flitigt mot dem som pekar på det stora judiska inflytandet i västvärlden och som vill nyansera händelserna under andra världskriget. En förintelseförnekare är inte bara dum utan också ond. Judiska lobbyn har lyckats ladda om vapnet med ”förintelsen” så ordet är minst lika effektivt idag som för 100 år sedan.

Vi behöver varken bekräfta eller förneka vad bastarder använder för argument. Vi vet vad vi vill ha och det räcker med det, och det är ett fredligt Midgård, en idyll där det inte finns några bastarder.

Utanför stängslet, som utgörs av vältränade hjältar, kan allehanda bastarder gapa och skrika bäst de vill, för innanför detta hjältestaket kan sedan kärleken blomstra där vi Hyllar gudinnan Freja för det liv hon skänker till Midgård, och Idun för att hon ser till att ingen i Midgård åldras. Här i denna idyll lever vi väl och sedan må bastarderna trängas utanför hjältestaketet och försöka slå hål på det med alla epitet de kan komma på. Asatron ser till att det staketet håller!Därför är det idag i västvärlden omöjligt att tala om den ryska revolutionen, andra världskriget, ”förintelsen”, judisk makt och inflytande, judiska maffian, judisk slavhandel, judisk kriminalitet, Israels tillkomst genom terrorism, o.s.v. Ordet har avsedd effekt på dem som saknar kunskap om sakförhållandena, vilket idag är en överväldigande majoritet i västvärlden, just därför att alla känner instinktivt, som en betingad reflex, att man beträder minerad mark om man närmar sig områdena. Råkar du läsa fel bok, trycka gilla eller säga ett felaktigt ord kan det hända att minan exploderar under dig och du får inte längre vara med och betraktas som en icke-person och allmänt villebråd. Läs hela på Fria Sidor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar