torsdag 4 maj 2017

Är det verkligen vit SKULD vårt folk känner?Nationalister talar ofta om att det kan vara den vita befolkningens skuldkänslor som leder till att folk inte längre vill bevara den vita rasen, men varför är inte fredsrörelsen så mycket större då?

Jag har mycket svårt att tro att det kan vara skuldkänslor som gör att även SD vill hetsa fram ett tredje världskrig mot Ryssland, att det inte bekommer folk att Mellanöstern ständigt attackeras eller det senaste amerikanska hotet mot Nordkorea. Det måste vara något annat!

Jag tror att det är APATI!

Om man tvingas att endast visa en känsla, och inte en annan, så kan man heller inte visa några känslor över huvud taget och då blir man som en zombie.

Man får inte hata, bara älska. Men hat och kärlek är två motsatser och den ena kan inte existera utan den andra. Man kan varken älska eller hata och därför kan man inte accentuera sina känslor åt något enda håll, därför fördummas man.

Det är känslor som katalyserar fram tankar, och får man inte ha känslor så får man heller inte tänka, därför kan vi heller inte ha skuldkänslor, vi kan bara upprepa vad andra säger som en papegoja, helt känsloneutralt!

Känslor katalyserar fram tankar, som i sin tur katalyserar fram handling. Även den enklaste handling börjar med en känsla. Att slå upp ett glas vatten och dricka har börjat med känslan av att vara törstig. Man tänker att nu ska jag gå ut i köket och ta mig ett glas vatten, som åtföljs av handlingen att dricka.

Tittar man ut genom fönstret och tycker att det är vackert väder ute så känner man för att vara ute i det vackra vädret och då kommer tanken att jag ska klä på mig och gå ut, viket åtföljs av handlingen.

Vi kan inte fungera på annat sätt!

Eller hur?

Vi får ju för fan inte hata!

Vi får inte hata patrasket som tränger sig in här och parasiterar på oss, som bränner ner stadsdelar och våldtar våra kvinnor.

Vi hjärntvättas genom återkommande valcirkusar, att ha förhoppningar på politikerna istället för att anklaga det kriminella packet för folkmord.

Vi har lagar mot känslor. Lagen om Hets Mot Folkgrupp. Om vi följer dessa lagar så gör vi oss själva sjuka, vi hjärntvättar oss själva. Vi måste åtminstone tänka att vi känner ett riktigt jävla HAT mot kolonisatörspatrasket. Först då kan vi älska vårt eget folk, eftersom hat och kärlek är intimt sammankopplade.

Hatet mot parasiterna och mot politikerna leder till att vi naturligtvis inte vill rösta på dessa kriminella psykopater, att vi inte vill umgås med rasfrämlingar, och det i sin tur leder till att vi bestämmer oss för att börja kämpa, och det kan man göra på många olika sätt.

Det första folk måste börja göra är att frigöra sina känslor, både av hat och kärlek. Vägra låta binda dig av lagar som syftar till att tvinga dig till att inte ha känslor. Se istället till att känna stolthet över att just du tillåter dig att ha känslor, vilka jävla känslor du själv vill, och låt inget fruntimmer hacka på dig, aldrig någonsin!

En man behöver älska och beundra kvinnor, och då gör du det. Ingen kan hindra dig!

Men om det kommer en trollpacka och försöker förföra dig och försöker få dig att tro att hon är en kvinna, så ser du rakt igenom henne genom att avslöja att hon försöker få dig att förvirra dina känslor, vare sig det är kärlek eller hat. Ta avstånd från fanskapet för detta är ingen kvinna!

Detta är känslomässigt så det förslår, men om en kvinna vill bli älskad så måste hon också bete sig därefter, annars är hon ju ingen kvinna, hon är en trollpacka med förmågan att se ut som en kvinna, bete sig som en kvinna, med en röst som en kvinna. Men när hon vänder sig om så ser man att det är ett skogsrå, )en gammal mytologi som säger att en sådan trollpacka är vacker framtill men på ryggen har hon krälande ormar, stora spindlar och råttor). Du har blivit lurad.

Det är oerhört viktigt att du känner stark kärlek och beundran till kvinnor, men då måste dessa också uppföra sig som kvinnor.

Här tror jag orsaken ligger till att svenska män är apatiska. De har stängt inne eller förvirrat sina känslor, för att ligga bra till hos kvinnor, oavsett vad dessa kvinnor egentligen vill med mannen.

Det handlar inte om att man känner ”vit skuld”, det handlar om att man vill ha kärlek av otäcka men vackra trollpackor och ser inte ormarna på deras ryggar. En riktig kvinna ska ha förtroende för en man och känna tillit till honom istället för att försöka ändra på honom.

Här är några affirmationer en man kan upprepa för sig själv:

Inre frid och självrespekt

För varje dag utvecklas jag på alla möjliga sätt.

Jag trivs med livet och är stolt över mig själv.

Jag blir allt mer vältrimmad för varje dag.

Det är alltså självrespekt som vita män behöver idag, endast denna självrespekt kan inge ett sådant förtroende hos andra att de följer det mönstret och det får kvinnor att vilja bli kvinnliga nog för att vilja följa en sådan man.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar