måndag 22 maj 2017

“Att klema med saudier är en lång amerikansk tradition, varje president gör det”Medan USA konstant läxar upp andra länder om mänskliga rättigheter så reser inte Trump frågan om sin egen visit i Saudiarabien, vilka har en av de värsta meriterna om mänskliga rättigheter, säger analytiker till RT. Vapenförsäljning är nyckeln till allt detta, tillägger de.

Innan Donald Trumps första utlandsresa som president talade RT med författaren och undersökande journalisten Max Blumenthal och diskuterade Trumps långtgående band med Saudiarabien, konsekvenserna av det makalösa 100-miljarder dollars vapenavtalet, och verkan av denna visit på USAs politik. Läs resten på RT

*

Trump är en hotfull fan!

Det är inte nog med att han klemar med terroristerna i Saudiarabien och säljer vapen till dem som den värsta maffiaboss, han vill också att Saudierna ska använda dessa vapen och det så fort som möjligt, så slipper han själv hamna i skampålen för det.
Trump i Saudiarabien: "Driv ut terroristerna!"

På söndagen talade USA:s president Donald Trump till ett 50-tal muslimska ledare under ett möte i Saudiarabiens huvudstad Riyadh. "Driv ut terroristerna", uppmanade han dem. Men hans hårdaste kritik riktades mot Iran.

– Driv ut dem från era heliga platser. Drev ut dem ur era samhällen. Driv ut dem ur ert heliga land. Driv ut dem från denna jord!

Men kritiken riktades knappast mot Saudiarabien, som länge anklagats för att finansiera terrorister, utan mot Saudiarabiens fiende nummer ett: Iran. Bland annat Wikileaks har visat att det är regeringen i Saudiarabien som finansierat Islamiska Staten. Fria Tider

Kriget mot Iran ska alltså ta sin början med att Saudiarabien anfaller därifrån så anfaller USA Syrien, vilket inte Ryssland kan acceptera och så är tredje världskriget i full gång.

Så blir det när folk inte fattar att de problem på hemmaplan som varje människa i Väst har fått uppleva i flera decennier och som hela tiden eskalerar, har med politik att göra. Vi får ett världskrig!

Om det ska finnas någon som helst möjlighet att undvika detta världskrig, som man kan förmoda blir det värsta kriget i världshistorien, med kärnvapen som kan spränga jorden i bitar. Allt liv kanske utplånas?

Det enda halmstrå vi har är att folk på ett mirakulöst sätt vaknar upp och börjar aktivera sig mot galningarna som idag styr hela världen, att vi här i Sverige gör revolution mot våra galningar, att till exempel tyskarna gör revolution mot sina, att amerikanerna... etc.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar