tisdag 16 maj 2017

Att riksdagen är folkets svurne fiende tydliggörs i den här artikeln!Där sitter förrädaroktetten och bestämmer att svenska folket inte längre ska få finnas till. Vi ska bytas ut mot araber och negrer och vårt land kommer att bli ett muhammedanland!

Men Sverigedemokraterna står väl på folkets sida?

Om det hade varit på det sättet så hade partiet förbjudits, och det som bevisar att SD är ett lika fientligt parti som de andra, är att de massutesluter medlemmar som försöker skapa yttrandefriheten, så som de har uteslutit hela sitt ungdomsförbund. Men en riksdagsledamot som de har uteslutit sitter idag kvar i riksdagen som politisk vilde, och det är nu det börjar bli intressant!

Politisk vilde anordnar seminarium i riksdagen

Före detta SD-ledamoten Anna Hagwall väckte uppståndelse när hon anordnade ett seminarium om yttrandefrihet i riksdagens lokaler. Nu fortsätter seminarieserien med en föreläsning om invandringens kostnader.

Riksdagsledamoten Anna Hagwall uteslöts ur Sverige­demokraterna förra året efter att hon kritiserat familjen Bonniers dominerande ställning inom den svenska mediesektorn. Fria Tider

Hoppsan, uteslöts hon?

Så går det när man vill slåss för yttrandefriheten via något av riksdagens partier i förrädaroktetten, så tro inte att det är någon idé alls att gå och rösta nästa år, ni lurar bara er själva.

Då är det bättre att ägna sig åt metapolitik, och det är just vad Anna Hagwall gör idag. Hon använder riksdagen, trots att hon egentligen inte hör dit, till att föra ut propaganda om den obefintliga yttrandefriheten. Hon ordnade ett seminarium i riksdagen, om yttrandefriheten!

Hennes kritik mot den välkända mediefamiljen, som har judiskt påbrå och äger bland annat DN, TV4 och Expressen, stämplades av SD-ledningen som "antisemitism" och "konspirationsteorier".

Anna Hagwall bjöd in alla riksdagsledamöter till seminariet men ingen av dem kom. Observera det, ingen kom!

Dock kom det andra, sådana som inte var politiker. Det kom folk inom den metapolitiska sfären och det är just sådana här händelser som får folk att vakna till.

Man ser att politikerna är folkets fiender och man ser att det är förändring på gång, just genom att man ger blanka fan i riksdagens regler där politiker måste vara folkets fiender för att över huvud taget få finnas. Titta bara på Anna Hagwall, hon blev ju utesluten!

Men det var ett smart drag av den politiske vilden att använda riksdagen som forum för debatt, för det är ju sådant som riksdagen egentligen är till för. Men gissa om det kommer att få finnas fler seminarier som det här i fortsättningen? Själv är jag övertygad om att det kommer att förbjudas.
Genom att rösta nästa år så legitimerar du packet att fortsätta sin folkmordsverksamhet. Satsa hellre på metapolitik tills vi blir många nog att ta över makten från våra (folkvalda) fiender!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar