måndag 15 maj 2017

Dagens bostadspolitik har svikit en hel generationTill Hanna Franzen, ledamot i Ung Vänster Skånes distriktsstyrelse

Att skriva om bostadsbristen och dom höga bostadspriserna som för med sig att unga får bo kvar hemma hos sina föräldrar långt upp i vuxen ålder utan att med ett enda ord skriva om den troligtvis största orsaken till detta, nämligen den invandrings- och flyktingpolitik som just ditt parti förordar är verkligen ynkligt och knappast trovärdigt.

Du undviker medvetet att nämna att det idag i dom flesta bostadsområden där huvudparten av lägenhetsbeståndet består av hyreslägenheter bebos av andra länders medborgare som av någon anledning kallar sig för flyktingar. Som tillika inte ens i dom flesta fallen betalar hyran av egna medel.

Där har du den stora anledningen till att svenska ungdomar får bo kvar hemma hos sina föräldrar och jag skulle vilja veta varför du inte skriver något om detta i ditt inlägg?

I och för sig så är det på det viset att hade du nämnt något om detta så hade du garanterat inte fått in det i sydsvenskan eftersom sanningar som inte överensstämmer med tidningens policy i invandringsfrågan inte publiceras.

Eftersom alla partier undantaget SD är skuld till att det har blivit så här, särskilt då deras ungdomsförbund, så kan jag inte tycka synd om er utan bara råda er till att gilla läget och bo kvar hemma hos era föräldrar. Står man och demonstrerar för en mer öppen invandringspolitik och jublar när man t ex släpper efter på ID- kontrollerna vid gränsen vilket omedelbart medförde att det kom fler asylsökande nu i dagarna så skall man också acceptera att det blir ännu färre lägenheter för svenska ungdomar.Att då som du skriva kritiskt om detta är verkligen att hyckla. Du har ju själv varit med att skapa denna situation på bostadsmarknaden.

Jag tycker synd om alla dom svenska ungdomar som inte sympatiserar med den förda invandringspolitiken och oförskyllt drabbats av att dom inte kan få ett eget boende tack vare bl. a ditt partis politik.

Jag tycker också synd om alla dom svenskar som har tvingats att flytta p.g.a. att dom vildar som du och ditt parti har lockat hit uppför sig på ett sådant vis som inte hör hemma i ett civiliserat land och i ett svenskt bostadsområde. Jag tänker då på alla upplopp och alla anlagda bränder och all kriminalitet som tydligen är ett normalt tillstånd hos ett stort antal av vildarna.

Dig och dina partikamrater tycker jag dock inte ett dugg synd om. Som ni har bäddat så får ni också ligga.

F.ö. så borde överskriften till ditt inlägg lyda som följer: "Dagens svenska politiker har svikit en hel generation av sitt eget folk. Unga som gamla".

M V H

Sandor Herold, MalmöInga kommentarer:

Skicka en kommentar