fredag 26 maj 2017

Där har du fel Paul Weston!Förrädarklassen borde vara rädd för folket som de har förrått, men Paul Weston resonerar baklänges och menar att förrädarna tar in muhammedaner i landet för att de är rädda för dem. Vilket skitsnack!

Om de hade varit rädda för muhammedanerna så hade de ju inte lockat in dem i landet. Då hade de stängt gränserna och då hade de skickat både polis och militär mot muhammedanpacket, men det gör de inte!

Förrädarklicken lägger ner massor av pengar på propaganda för massinvandring av muhammedaner, och de lägger ner precis lika mycket pengar på att reta upp dem genom att bekriga deras länder.

Förrädarna är mutkolvar som har köpts av monopolkapitalet och borde vara rädda för sitt eget folk som numera börjar vakna. Men förrädarpacket är inte tillräckligt rädda, för då hade de ju gjort samma sak mot muhammedanerna som de skulle ha gjort om de var rädda för dem.
Tolenottes då så många fröknar det kommer fram efter att Fröken Åkesson har visat vägen. Man kan undra hur mycket pengar Fröken Weston har tjänat hittills?

Att hålla på och babbla om att islam är så farligt samtidigt som han ser förrädarna som kollegor som det är synd om och som tyvärr är lite naiva är direkt taget från Fröken Åkesson, som endast tänker på att få så många röster som möjligt, och sin egen plånbok så fet som möjligt.

Fröken Westons tal om revolution är inte trovärdigt ur det perspektivet. De enda som har anledning att känna sig rädda för islam är ju ursprungsbefolkningen i Storbritannien, engelsmännen vars döttrar våldtas och mördas på löpande band.

Vad hjälper det att Fröken Weston babblar om revolution när han själv tror att förrädarna, liksom folket, är rädda för islam? Vad blir det då för politiker som ska företräda det engelska folket? Modigare förrädare?

Det är inte det engelska folket som krigar i Mellanöstern trots att deras skattepengar tas till det. Folket har inget inflytande. Det är inte det engelska folket som öppnar gränserna, det är inte det engelska folket som ger kolonisatörerna lyx och rikedom, det är förrädarna som gör det.

Förrädarna är betalda av folket, men det sker ju utan folkets inflytande!

Förrädarna må ha samma etnicitet som engelsmännen i övrigt, men de tillhör inte det engelska folket. De har för länge sedan sagt upp detta samband. Därför kan man inte kalla en engelsk förrädare för engelsman. Han är ett kräk och han ska dö för vad han har gjort.

TUMREGEL: Döm inte en människa efter något annat än hans handlingar, för det är handlingarna som avgör om han är ond eller god!

De är rädda för muhammedanerna va?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar