onsdag 31 maj 2017

De tomma ladornas ministerRiksbanken: Lånefest driver Sverige mot krasch

Bostadspriserna och hushållens skuldsättning är de största riskfaktorer som kan driva svensk ekonomi in i en allvarlig kris. Det skriver Riksbanken i en ny öppen bedömning som presenterades under en presskonferens på torsdagen.

Situationen förvärras av att Sverige, som tidigare varit ett mer typiskt industriland, idag istället har en gigantisk banksektor. Sårbarheterna i det svenska banksystemet är kopplade till dess storlek, koncentration och sammanlänkning, liksom bankernas stora andel marknadsfinansiering och deras omfattande exponering mot bostadssektorn, konstaterar Riksbanken. Fria Tider

Här talas det klarspråk minsann. Man säger att Sverige tidigare varit ett industriland, men idag är det bara ett övergångssamhälle där ladorna ska bli ännu tommare.

Istället för att satsa på industrialisering och decentralisering av jordbruk och folk så fortsätter man landets förstörelse, vilket inte tycks bekomma den här feministslynan det minsta.Hon duger inte på posten som finansminister. Om hon såg att ladorna var tomma efter att ha tagit över efter 32:dels negern som satt innan som statsminister så borde hon ha sammankallat sina kollegor i regeringen och försöka få med dem på en fullständig omläggning av Sveriges ekonomi, inklusive ett totalstopp för all invandring och påbörja en repatriering.

Men tydligen fanns det mer att skrapa upp från botten på ladan, och dessutom börja sälja av virket för att få det att gå ihop. Nu ser vi att den ekonomiska kraschen som vi fick genomleva på 80-talet kommer att upprepas nu innan 2020, och den här gången kommer krisen att vara flerdubbelt större.

Kanske det ändå är bra. Kanske det är det här som behövs för att det ska bildas en revolutionär situation som väcker upp folk.

Judiska banker har tagit över Sverige. Nu är det inte bara judisk massmedia som styr metapolitiken, även ekonomin styrs fullständigt av judiska bankirer.

Kommer Sverige att gå samma väg som det gamla Egypten och aldrig någonsin kunna resa sig efter det här, precis som när kristendomen tog över vårt land med hugg och slag och underkuvade svenskarna för tusen år sedan, med en näst intill fanatisk repetition av ”kärlekens religion” för fem hundra år sedan med häxbränningsprocesserna?

”Vänd andra kinden till” och ”älska dina fiender” måste förbytas till ett Tors-dunder!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar