torsdag 25 maj 2017

Den djupa staten, Sydafrika och ManchesterJag fick ett brev från en läsare med en länk till en intervju. Hans Eirik Olav intervjuar Robert David Steele. Intervjun är på 75 minuter men mycket värd att lyssna på. Inte en minut är bortkastad. Han släpper ur sig sanningar, i bisatser, som många arbetat hårt för att finna. Inget väsentligt att tillägga.

På slutet tar han upp Donald Trump - intressant beskrivning över vad som hände och om vad som kan tänkas ske.
*

Länken till Birgitta Karlström Dorph var till ett gammalt TV-program och SVT har numer en ful ovana att ta bort sådant som är intressant. Kommer ihåg att jag försökte ladda ner - men det gick inte. Hittade däremot följande länk till dokumentären

Svensk dokumentär från 2015. Birgitta Karlström Dorph var under 1980-talet svensk diplomat i Sydafrika - men också Sveriges hemliga agent. Hon är fembarnsmamman som kom att överföra omkring en miljard kronor till det förbjudna apartheidmotståndet. Verksamheten var hemlig - även i Sverige. Den diskuterades aldrig i riksdagen. Nu är Birgitta redo att berätta om en omvälvande tid i svensk nutidshistoria. Sändes 2015-10-03.

Palmes hemliga agent

*

Om ni undrar så är också Manchester en falsk flagga vars mål är att skapa rädsla och öppna upp för polisstaten, i detta fall England. Ger er http://www.tomatobubble.com/id1129.html - men hela nätet svämmar över.

Med vänlig hälsning
Mikael

--
 
Mikael Möller
 
"Svenskar i alla län, förena er!"
 
"Religion går in - Vett går ut"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar