måndag 22 maj 2017

DN 22/5 2017. Varken myndigheterna eller journalistiken får vara rädda för fakta. Att studera kriminellas bakgrund kan ge värdefull kunskap för att minska brotten.Märkte ni omsvängningen???

DN som hela tiden har angripit Gud och alla människor, om de med ett enda ord nämner massinvandringen och utlänningar negativt!

Nu vänder de för att rädda vad som räddas kan. Men glöm aldrig vilka svin som styr denna tidning. De är och förblir skurkar av allra värsta slag, oavsett vad de säger idag.Den här juden anställdes för att driva en agendasättande journalistik.

 Som om inte judemedia i alla tider har gjort det?

Jag kommer ihåg när jag var medlem i KFML/SKP i min ungdom. Det var innan partiets andra kongress kuppade igenom en islamofascistisk politik och som ledde till att jag omedelbart lämnade partiet.

De hyllade Fria Pro-teatern som bland annat hade gjort Bonnier-operan, något som gjorde att Bonnier tonade ner sin svenskfientliga kulturmarxism en tid, för att senare komma tillbaka.

Idag är vi där igen

Den aggressiva svenskfientlighet som Bonnierpressen har stått i spetsen för har nu åter tvingats på reträtt, men det är bara en taktisk reträtt. Glöm inte det.

DN:s granskning av den senaste tidens skottlossningar bekräftar en inte särskilt kontroversiell sanning, nämligen att en stor majoritet av de inblandade har utländsk bakgrund. Som polisen och forskaren Amir Rostami säger: ”Gatugäng uppstår i utsatta områden. Och de flesta som bor där har utländskt påbrå.”

Att de senast anlända till ett land tenderar att vara överrepresenterade i brottsstatistiken är förstås inte konstigt. De saknar nätverk, har svårt att komma in i samhället och möter en tuff arbetsmarknad. Överrepresentationen förstärker majoritetens fördomar. I Sverige har folkgrupper som finnar, chilenare och exjugoslaver i tur och ordning ansetts som extra farliga, brottsliga och opålitliga. I takt med att de etablerat sig här i landet har de också börjat accepteras, och överrepresentationen och fördomarna kan då överföras till nästa grupp. I dag framför allt somalier och människor från Mellanöstern och Nordafrika.

I USA var utvecklingen likadan för invandrargrupper som italienare och irländare.

Men att fördomar finns mot vissa grupper är förstås inget skäl att inte försöka utröna fakta. Snarare är det tvärtom – ju mer man vet desto mindre blir projektionsytan för fördomarna. Därför är det märkligt att så många ännu protesterar mot tanken på att utreda invandrares representation i brottsstatistiken. DN

Det här var ett utdrag från en ledarsida i DN. Märk väl att ledaren talar om fördomar mot invandrare för att inte chocka de enfaldiga läsarna för mycket, men vill samtidigt framställa sig som yttrandefrihetens fanbärare genom att uttrycka förundran över att så många ännu protesterar mot tanken på att utreda invandrares representation i brottsstatistiken, skriver hycklarna.

Man låtsas inte ens om att DN gått i bräschen för att tysta yttrandefriheten.

Därför kan vi som vill ha ett Sverige för svenskarna vara stolta över att ett paradigmskifte är på gång i detta extrema land som en gång var så fint. Därför ska vi aldrig ge upp, hur svårt det än är, och det här är en jättestor seger för oss nationalister av alla chatteringar, för det visar att den stora farliga tigern bara var en papperstiger, som jag har påmint om många gånger på bloggen.Nu ska det heller inte dröja förrän Asylsvenskan ändrar inställning, och Aftonbladet och gangstertidningen Expressen som har hängt ut frihetskämpar.

Även om det kan verka långt dit så kommer även de att vända fortare än man kan ana, för vilka kunde ana DNs snabba vändning?; för de förlorar ju inte fler läsare än de andra judeblaskorna.Ha alltid den inställningen, att svenska folket kommer ALDRIG att bytas ut, för någonstans inom den svenska folksjälen kommer alltid asken Yggdrasil att tränga sig igenom vilken betong som helst och ta sitt land tillbaka.

Jubla över framgången!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar