torsdag 18 maj 2017

En nations och en civilisations undergång..!I SVTs dokumentärserienDold” åskådliggörs hur Sverige som nation och välfärdssamhälle går mot ett oundvikligt sammanbrott – om inte en mycket snar och radikal förändring av migrationspolitiken sker.

I avsnitten via länkarna nedan står två unga och naiva reportrar för “researchen”. Och trots de mycket grava fakta om hur kriminaliteten ökar och sprider sig ner i åldrarna, samt hur rättssamhällets lagar ignoreras, är Natalie Medics konklusion utifrån Malmö-verkligheten den samma som vi till leda hört upprepas av PK-etablissemanget under flera decennier:

- Lösningen på problemen är ett brett engagemang från hela samhället...


Att katastrofen ska kunna avvärjas med “social ingenjörskonst” á la integrationspolitik kan inte betecknas enbart med ett skämtsamt “tulipanaros”. Den inbillningen är så befängd och ansvarslös att den definitivt bör beskrivas som brottslig..! Detta eftersom det handlar om tillintetgörande av ett folk och en fungerande nation, till förmån för skapandet av ett veritabelt h...e av sådant slag som nu råder i Mellanöstern och Afrika.

Se nedan:


Natalie Medic . Dokumentären Om Malmö – Min stad”:

  • Murtada Youssef, flerfaldigt straffad för grov kriminalitet: “Det kommer att bli värre. Mycket värre!”.

  • Shaima Salomi. Moder till skjutne Rami Amin, en av de tolv dödade sedan februari 2016: “Varför, varför, hela tiden nu i mitt huvud./.../Sverige som var världens finaste och tryggaste landet. Kolla, kolla...”

Jo då, kära huckledraperade mamma, det finns det visst förklaringar till... (min anm).


Och vidare:

Frida Grönholm i dokumentären om papperslösa i “Skugglandet”:

  • För dom som lever där finns ett litet hopp; Om dom lyckas hålla sig undan i fyra år så preskriberas deras avslag och dom kan ansöka om uppehållstillstånd igen. Under tiden lever tusentals personer i en parallellvärld där kriminalitet och droger inte är ovanliga.

  • Zamzam” från Etiopien, som bestämt sig för att stanna i Sverige: Även om jag får hundra avslag – det spelar ingen roll.

  • Jörgen Frohm, rektor Framtidsgymnasiet Göteborg: Att bli utvisad till ett land där man vet att man inte kommer att få några pengar... Det som räddar situationen nu är de ideella organisationerna. Men när dom går i backen, då blir det inte roligt att vara i Sverige”
Svar


Arma våra barn o barnbarn som ska försöka leva i detta land!!!

//Kenneth Sandberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar