tisdag 16 maj 2017

En ny holocaust tycks nu utspela sig framför USA-globalisternas ögonMen nu är det inte 6 miljoner judar som förintas utan istället deras närmaste allierade, de ”judehatande” muhammedanrebellerna. Men det kanske ändå är samma sak?

De två sidorna är egentligen samma skit, så även kristendomens skit. Nu sitter kristna globalister och gråter krokodiltårar tillsammans med judiska globalister över att deras bästa vänner extremmuhammedanerna IS-terroristerna massmördas i Syrien.

Oy vey, en ny holocaust på gång, sex miljoner judiska muhammedaner kremeras i syriskt fängelse. Oy vey!

Glöm aldrig att det är judarna som har uppfunnit kristendomen och kallat den för kärlekens religion, och som påtvingades oss med hugg och slag för tusen år sedan, med resultatet att minst en tredjedel av männen brutalt mördades på slagfälten.

Glöm heller aldrig att samma kärlekens religion ägnade sig åt häxbränningsprocesser mot våra kvinnor för 500 år sedan, där kvinnor brändes levande på bål, anklagade för häxkonster.

Men när ”kärlekens religion” avtar i styrka i väst måste istället ”fredens religion” träda in, och allt detta är skapat från sionistiska judar. Och just idag ser vi att judar och de ”judehatande” muhammedanska terroristerna är bröder i såg hög grad att en arabisk muhammedansk extremist lika gärna kan gälla för att vara jude. Varför skulle annars de sionistiska globalisterna anklaga Syrien för att utföra någon slags holocaust?

Finns det förresten 6 miljoner IS-terrorister?Smältande snö gör att USA anklagar Syrien för ny förintelse

USA anklagar nu Syrien för att massmörda och bränna upp tusentals rebeller i ett fängelse som byggts om till förintelseläger, skriver AP. Som bevis anförs bland annat snö som smält på en fängelse­byggnad.

Det amerikanska utrikes­departementet har släppt satellit­bilder som påstås visa ett fängelse som utrustats med ett krematorium där dödandet blivit en industri. Den påstådda massmordsanläggningen ligger i Saydnaya, omkring 45 minuters körväg från Damaskus. Fria Tider

Snön har smält på mitt tak också, även på uthustaket. Fan, jag visste inte att jag hade judar där, eller IS-terrorister! Såvida inte katterna har gått med i IS. För konvertera till judar får de väl inte göra kan jag tro.

I vilket fall så producerar USA-imperialisterna en psykologisk krigföring för att få anledning att bomba Syrien. Om folk är dumma nog att gå på det dravlet så kan de börja genomföra planerna för ett Storisrael genom att bomba Syrien till ett månlandskap, med hjälp av holocaustfantasier.

 Förre Irakambassadören Stuart Jones, som numera är vice utrikesminister med ansvar för Mellanöstern­frågor, kallade till pressträff igår:

– Regimen håller så mycket som 70 fångar i Saydnaya i celler som har en kapacitet för fem personer. Och enligt flera källor är regimen ansvarig för att döda så mycket som 50 fångar per dag i Saydnaya, sade han och tillade:

– Trovärdiga källor har trott att man gör sig av med kropparna i massgravar. Nu tror vi att den syriska regimen installerat ett krematorium i Saydnaya­fängelset som kan göra sig av med fångarnas kvarlevor med få bevis.

Förresten!

Jag tyckte jag såg grannen elda ris häromdagen, och det kanske var IS-krigare som låg i rishögen!

Vad läskigt!

Betyder det att Trumpen flyger hit med sitt stora flygplan och börjar bomba våra hemman?

Man skulle kunna tro det med tanke på de fullständiga galenskaperna som USA-administrationen dukar upp för att kunna få användning för sina vapen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar