lördag 13 maj 2017

Finns det någon som helst anledning för USA att visa sig aggressiva och påstå att det finns hot som de måste eliminera? Nej det finns det inte!Det sionistglobalistiska packet i USA gör allt för att föra krig i världen och då måste de hitta på fiender att angripa, och nu när det verkar som om de har både hemmaopinionen och Ryssland emot sig kan de inte gå vidare med att anfalla Syrien och då måste de ha ett annat mål för att folk inte ska inse att det är de själva som är förtryckta av denna sionistiska makt.

Men vänta nu... Är inte Nordkorea jävligt aggressiva och hotfulla? Det kanske är dem som Väst måste försvara sig mot?

Eller också är det kanske bara så att Nordkorea vill försvara sin suveränitet med tanke på vad USA har gjort i hela Mellanöstern. Då kan det vara bra att ta fram igelkottaskinnet.

Vi har under flera decennier kunnat se att det inte går att exportera demokrati, och vilken demokrati sen?! Libyen är förött... Irak är förött... Serbien är förött... Överallt där den amerikanska draken far fram med sina Nato- demoner blir det död och förödelse.

... och ur det perspektivet kanske inte Nordkorea är så hotfullt, speciellt inte när man läser den här artikeln:

Nordkorea kan tänka sig dialog med USA

Nordkorea kan tänka sig att samtala med USA om det sker under rätt omständigheter, säger en nordkoreansk talesperson enligt nyhetsbyrån Reuters.

En nordkoreansk diplomat som hanterar förbindelserna med USA säger nu att Nordkorea kan tänka sig en dialog med Trumpadministrationen – om förhållandena är de rätta. Fria Tider

Se där! Vad var det jag sa? Det är ju bara påhitt från de globalistiska sionisterna (sionistiska globalisterna) att än det ena och än det andra landet är farligt.

Om något är farligt så är det USA!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar