måndag 15 maj 2017

”Flykting” är militärofficer i Tyskland och planerar terrorattack på sitt värdlandTyskland och Sverige är de två mest utsatta länderna för kriminellt högförräderi från psykopaterna som styr våra länder. Det är ju känt att svensk polis degenererar till att bli folkets fiender och kolonisatörernas vänner, så därför kan man mycket väl befara att sådant händer även här.

Den djupa staten är ju ett uttryck vi har fått insikt i på senare tid, och den sträcker sig tydligen också in i kommunerna, så vi måste bli klara över att hela etablissemanget på både central nivå och lokal nivå är våra fiender.

Den här officeren är dock endast en låtsasflykting och inte ens utlänning, men utger sig för att vara en, för att kunna utföra en stor attack och sedan skylla på invandrarna, vilket ju naturligtvis är onödigt, för de attackerar Tyskland så bra utan hjälp från tyska psykopater, så de blir rent avundsjuka och vill bli av med honom så fort som möjligt.

Observera att våra fiender är BÅDE psykopater av det egna folket och utlänningar. Konsekvensen för oss måste bli att det revolutionära gardet mot globalism måste bestå av BÅDE folk från Väst och Tredje världen, för att vi ka bli starka nog att bekämpa makten.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar