söndag 7 maj 2017

Folkmordet på svenskarna – april 2017Vi lever i absurda tider. Istället för att nu införa ett totalstopp för asyl- och anhöriginvandring avskaffar nu regeringen ID-kontrollerna vid Öresundsbrons danska gräns.

Det tycks uppenbart att regeringen Löfven saknar varje ambition att stoppa det pågående folkmordet, tvärtom. Antalet asylsökanden jan-april var 7272 en siffra något under genomsnittet de senaste två decennierna. Det är tydligen för lågt för regeringen.

I dagsläget är det nu därför omöjligt att göra en prognos för helåret 2017. Kommer det varma sommarvädret göra att Sverige, igen, översköljs av asylsökanden?

Något som tuggar på planenligt är uppehållstillstånden, 37985 beviljades fram till april 2017, en ökning med 12% i jämförelse med föregående år. Även här är det nu svårt att göra någon prognos.

Tittar vi enbart på hur många som väntar på beslut, ca: 85000, och nuvarande beviljandegrad, ca: 50%, hamnar helårssiffran under 100000 men får vi nu, som så många gånger förr, ett stort inflöde asylsökanden under den varmare perioden, kan vi mycket väl komma att överstiga rekordåret 2016.

Oavsett är allt över noll i dagsläget inget annat än ett förakt mot svenska folket, i synnerhet eftersom vi nu har svart på vitt, t.o.m. av FN, att ett ytterst litet antal (3%) som tar sig till Europa är genuina flyktingar, nästan alla är ekonomiska migranter.

Det är något annat som pågår än att ge skydd till ”flyktingar”. Det finns en agenda. I detta inlägg ska Fria Sidor närmare granska vad den kan vara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar