tisdag 9 maj 2017

Folkmordspolitiken mot det egna folket i Sverige fortsätter i oförminskad kraftDe svenska politikerna och hela det svenska etablissemanget är folkmördare i ordets rätta bemärkelse, och de tvingar folket att bekosta sin egen död, och det ska ske med undanträngning!

Lund köper bostadsrätter till nyanlända för 75 miljoner

Lunds kommun planerar att köpa in nybyggda bostadsrätter till nyanlända invandrare. Lägenheterna kommer kosta 75 miljoner kronor, visar investeringsplanen enligt Sydsvenskan. Sverigedemokraterna är starkt kritiska till planerna, och menar att "massinvandringen" till Lund kommer förvandla staden till ett nytt Malmö.

Bostadsbristen i Lund är stor och det är svårt för människor att hitta någonstans att bo. Över 60 000 människor står i den kommunala bostadskön. Fria Tider

Observera för det första att det står 60 000 människor i den kommunala bostadskön som kommer att köras över. Var ska de ta vägen? Ska de göra som zigenarna och bosätta sig i gamla pappkartonger och annat de kan hitta? Det är alltså dessa människor som tvingats betala de 75 miljonerna för att kolonisatörer ska flytta in. Detta kallas undanträngning av det egna folket.

Observera för det andra att den kontrollerade oppositionen SD inte nämner att denna politik är en kriminell folkmordspolitik, man tycker bara att det kommer att bli stökigt, ungefär som i Malmö.

Varje diktatur behöver en kontrollerad opposition för att det ska se ut som om det ändå finns ett parti som är kritiskt till den här politiken, men när det här partiet inte säger hela sanningen så fungerar ett sådant parti bara som en pysventil, sedan kan folkmordspolitiken fortsätta likadant som förut.

Och i september kommer folk att tycka att det är oerhört viktigt att rösta på Sverigedemokraterna, för de står i alla fall upp för sitt eget folk, tror man.

Det partiet som inte ens nämner med ett enda ord att det förs en folkmordspolitik mot det egna folket, som hetsar mot Ryssland för att få till stånd en krigsskådeplats här i Sverige, särskilt med Nato på Gotland.

Sedan var det väl själva fan om inte svenskarna blir utrotade!


1 kommentar:

  1. Bra percy,,,,du har så rätt som vanligt,,frågan är om ett folk som svenskarna ska få leva vidare ?problemet är att ,,vi,,kommer att bli drabbade på samma vis som våra idioter i vår närhet,,,
    Jag känner att jag blir mer o mer folkskygg,,vill inte gärna vistas bland idioter som inte förstår vart vi är på väg,,har svårt att vara trevlig mot människor som inte lyssnar på vad man har att berätta

    Riktigt bra av dej att du sticker ut hakan o dessutom inte hycklar med vilka som försöker ta över världen
    Tack percy

    SvaraRadera