tisdag 16 maj 2017

Fortsatta utrensningar av stalinister på MetroMats Qviberg ger sig inte, trots att han varken får dela ut sin tidning på tågen eller bli representerad i PK-kanalen TV4. Han fortsätter att rensa ut kommunistsvin.

Journalist hoppar av Metro efter hot om att "rensa ut stalinister"

Journalisten Anton Säll hoppar av Metro efter hotet från nye ägaren Mats Qviberg om att stalinister ska rensas ut från tidningen. Det skriver han själv på Facebook.

Han hoppas nu att något annat mediebolag ska höra av sig och erbjuda honom ett jobb. Anton Säll har tidigare jobbat som journalist på Dagens Nyheter och på Bonniers sajt Kit. Fria Tider

Det kanske är möjligt att den kommunistmurveln får ett annat jobb bland förrädaräcklen, om inte annat kanske han får ett högavlönat jobb inom den ofantliga sektorn för våra skattepengar, för att han har gjort tjänst i de röda khmerernas folkmordsagenda.

Jag tycker fortfarande att det vore en bra idé att dela ut gratistidningen till hushållen, även om de flesta har datorer. För i och med att man har dator är det inte givet att folk automatiskt hittar till de fria nyheter som finns att läsa över internet. Det gäller att få folk att upptäcka den nya paradigm som växer fram på nätet.

Och uppenbarligen har ju inte folk hittat en fri och öppen media och därmed inte fått upp ögonen!

När gratistidningen Metro kommer i postlådan öppnar det en ny värld för folk (Förutsatt att tidningen inte mörkar sanningen) och då kommer folk att bli chockade av vad de får läsa, för de flesta har ingen aning om vad som händer i Sverige.

Själv är jag av den åsikten, till skillnad från vissa andra, att folk verkligen är intresserade av sitt land och hur det går för oss på lång sikt, för det visar ju faktiskt det höga valdeltagandet. Folk är verkligen intresserade av vad som händer.

Nu gäller det bara att de får den information som de i flera decennier förvägrats, och om det då står information om att till exempel Fria Tider och liknande nyhetsmedia finns att tillgå på internet och att det bara är att googla namnen på dessa tidningar så kommer det att bli full storm på internet.

Därför behövs Metro i brevlådorna, och gratis tidningsutdelare kommer det inte att råda brist på!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar