måndag 15 maj 2017

Fröken Åkesson som statsministerTja, någon ska ju vara det också i det här landet som egentligen styrs av sionistiska globalister, så varför inte då en statsminister som leder ett parti där man gör reklam för Israel under valrörelsen och där Israels flagga är betydligt större än den svenska flaggan.Det här är ett parti som verkligen har gjort skäl för att bli det statsbärande lakejpartiet till världssionismen, ett parti som tydligt tar avstånd från Ryssland och som utan att tveka sätter svenska liv på spel genom att agera så att vi fått ett värdlandsavtal med Nato.

Inte nog med det, numera tar SD verkligen kamp mot oss rasister som inte vill se våra tonårsflickor få sina liv förstörda av gruppvåldtäkter eller hur våra gamla hotas och misshandlas av importerade rasfrämlingar, och framför allt vill inte vi rasister får våra stadsdelar nerbrända av dessa rasfrämlingar. Här visar SD tydligt att de ska ta kamp emot oss, likaväl som de tar kamp mot ryssar och annat skit!

Tänk bara att SD är så rakryggade att de vågar stå upp för vårt (rasfrämlingars) Sverige, men så är de Sverigevänner också, för det är bättre än att vara svenskvänner. Fy fan för det!

Men jag (rasisten) röstade ju på SD 2010 och 2014.

Här ser vi tydligt att det inte ger något inflytande genom att rösta i ett samhällssystem som är fullständigt genomruttet. Jag hade stora förhoppningar på SD 2010 och var jättelycklig när de kom in i riksdagen, men sedan blev jag strax ganska besviken, för de blev allt mesigare för varje månad som gick. Jag kommer ihåg att jag skrev ett blogginlägg om att SD borde lämna riksdagen för att istället föra utomparlamentarisk kamp.

2014 röstade jag också på SD, men då var det en kritisk röst på det partiet. När SD sedan inledde sin kongress 2015 följde jag den på TV och fick se att man hade riggat kongressen på det sättet att det inte skulle få bli någon som helst debatt om alla uteslutningar och SDs fortsatta politik, för den var redan bestämd från partitoppen.

Det var droppen. Det betydde ju att all partidemokrati hade åsidosatts och det partiet är från och med det en del av förrädaroktetten. Och de som nu tänker sig rösta på SD tror att det är samma parti idag som det var innan Fröken Åkesson blev vald till partiledare måste då erinra sig vad för politik som var SDs ursprungliga.
Trots att ljudet ibland är dåligt så märker man skillnaden på partiet då och nu. Då var partiet vårt parti, idag är det Israels parti, ett parti som hatar svenska folket, vill ha världskrig mot Ryssland och försätter svenska folket i livsfara.

Fröken Åkesson är en tönt som går lätt för fienden att köpa. Han tänker mer på att tjäna pengar än på sitt uppdrag som politiker.

Åkesson: Jag är en tänkbar statsminister

Efter valet 2018 ser Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson framför sig en regering med SD och Moderaterna, där han själv är en tänkbar statsminister­kandidat. Det sade han till DN efter gårdagens partiledardebatt i SVT.

– Vi har växt så pass mycket nu att man nog får se Sverigedemokraternas partiledare i lika hög grad som Anna Kinberg Batra som en realistisk statsministerkandidat, säger Jimmie Åkesson till DN. Fria Tider

Det är därför det är så fullständigt onödigt att rösta i detta förfuskade samhälle. Vad du än röstar på så legitimerar du fienden och nyrika skitstövlar som stjäl dina pengar för att själva få åka limousin och leka grevar och baroner medan de talar om hur förträffliga de är.
Samma taktik som de andra i förrädaroktetten. Fröken Åkesson säger att han bryr sig mer om Sverige än om sin egen popularitet.

Sanningen är att han bryr sig mer om att ha blivit miljonär på grund av de röster han fått och skiter fullständigt i svenska folket!


1 kommentar:

  1. Under valnatten 2018 kommer israelflaggan vara dubbelt så stor som 2014. Medan Jomshofs vimpel har krympt till en sverige-pin på Jomshofs kavajslag.

    SvaraRadera